Източниците на електронното издание Gazeta Express от Косовската разузнавателна агенция

...
Източниците на електронното издание Gazeta Express от Косовската разузнавателна агенция
Коментари Харесай

Разузнавателните служби и полицията в Косово знаят кой е убил Оливер Иванович

Източниците на електронното издание Gazeta Express от Косовската разследваща организация (КИА) и полицията разкриха, че е известно името на килъра на ръководителя на Гражданското придвижване „ Свобода, народна власт, правдивост “ Оливер Иванович, убит на 16 януари 2018 година в Косовска Митровица.

„ КИА и косовската полиция разполагат с информация за това кой е натиснал спусъка и претекстовете му това ликвидиране ", разкрива източник, който редакцията дефинира като „ благонадежден “, предава " Фокус ".

„ Може би те не разполагат с цялата информация, с цел да разпоредят ареста на хипотетичните причинители, само че имат диря. Много е евентуално институциите за сигурност да са уведомили политическите водачи, както в Косово, по този начин и в Сърбия, за техните констатации ", акцентира източникът.

Оливер Иванович бе погубен на 16 януари пред централата на партията си. Само дни преди да бъде убит с шест патрона от незнайни причинители, Иванович призна пред медиите в Белград, че не се усеща в сигурност. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР