Източник ТрудГотвехме са да го изпращаме като абитуриент, а сега

...
Източник ТрудГотвехме са да го изпращаме като абитуриент, а сега
Коментари Харесай

Близките на загиналия в Поморие Станислав пред Труд: Готвехме се за абитуриентски бал

Източник " Труд "

Готвехме са да го изпращаме като зрелостник, а в този момент вместо на бал отиваме на заравяне. Това декларират околните на 18-годишния Станислав Ганев от старозагорското село Кирилово, който почина на водната пързалка в Приморско. Тази образователна година младежът трябвало да е зрелостник, написа " Труд " .

Момчето учело в Строителния колеж в Стара Загора и всеки ден си пътувало до Кирилово. През лятото, дружно с двама негови другари, решили да летуват на морето и избрали Китен за морската си отмора. Наели квартира, а в деня на съдбовния случай, дружно с още няколко свои земляци отишли на водната пързалка.

При втурване на една от най-екстремните атракции-пързалката „ Цунами “, Станислав и един от приятелите му се сблъскали съдбовно в улея на оборудването. Единият се пуснал по пързалката с краката напред, а другия с главата. Така рисково сблъскали главите си и по пътя за болничното заведение Станислав умрял.

„ Станислав беше доста положително момче. Нямаше другарка, само че беше доста радостен и разговорлив. Много обичаше да кара велосипед, обичаше рисковите спортове “, споделиха пред „ Труд “ негови другари.

От прокуратурата в Бургас обявиха, че са назначили две значими експертизи. Води се досъдебно произвеждане и се разпитват доста очевидци на случая. Една от експертизите ще ревизира режима по привеждане в деяние на оборудването при започване на сезона и едвам тогава ще се премине към покачване на обвинявания, съобщи прокурор Йовита Григорова. Другата експертиза е за повода за настъпилата гибел, т. е. правосъдно здравна експертиза, съобщи прокурор Григорова. Извършен е оглед, направени са голям брой фотоси и разпитите не престават. Има очевидци на случая.

Не са спазени инструкциите по сигурност, съгласно които искащите би трябвало да се спускат седнали и като се държат в профил а не с главата или краката напред, споделиха хора от аквапарка. Тепърва обаче ще се открива дали и по какъв начин се следи за реда и за безвредното разстояние сред ползващите атракцията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР