Източник: Русия се оттегля! - радостно тръбят заглавията на западните

...
Източник: Русия се оттегля! - радостно тръбят заглавията на западните
Коментари Харесай

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Западни медии: Руската армия се оттегля в Донбас

Източник: " Русия се отдръпва! " - радостно тръбят заглавията на западните издания. Някои даже прецизират: „ Русия се отдръпва на изток от Украйна “. Да, на изток. И не питай къде. При размисъл, на изток е належащо да се отдръпна от запад. Но наподобява, че в Западна Украйна няма съветски войски. И в случай че имаме поради нашите елементи, ситуирани в покрайнините на Киев, то с цел да „ правят отстъпка на изток “, те ще би трябвало да стартират нахлуване против Полтава или Днепропетровск. Точно като в известната ария: " Когато се оттеглим, ние сме тези, които вървим напред ".

Ето за какво, с цел да поддържат интереса, те стартират да генерират истории за някакъв тип „ повратна точка “, „ победа на Украйна “ и „ оттегляне на Русия “.

Например, в края на предходната седмица английският The Times заяви на обществеността, че украинските елементи „ започнаха да си връщат първите градове, завладяни от руснаците “. Оказа се, че публикацията се отнася до обитаемоте места в съседство с Киев - Ирпен и Мошчун. Имайте поради, че по време на специфичната интервенция Украйна постоянно е казвала, че не е изгубила тези селища. Така че би трябвало да успееш да си върнеш това, което не си дал.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР