Източник: Phoenix Pharma Единствено по рода си и от скоро

...
Източник: Phoenix Pharma Единствено по рода си и от скоро
Коментари Харесай

Нямам нерви да спя! или какво се случи със съня ни?

Източник: Phoenix Pharma

Единствено по рода си и от скоро в България е наличието в аптечната мрежа на хранителната добавка , показана от PHOENIX фарма. Предимството на новата технология пред останалите поликомпонентни мелатонинови препарати е, че таблетката на Ойоно нощ е трифазна. Тя по този начин и наподобява. По този метод се управлява процеса и времето на активиране на съставките, които в случай че се излеят по едно и също време в кръвта, това ще докара до бързото им преправяне и изхвърляне от организма, а и всяка съставна част има друг плазмен полуживот (времето, в което концентрацията на веществото понижава наполовина).

Източник: Phoenix Pharma

В 1 фаза се доставя незабавния резултат от мелатонина, валериана и витамин В6. Само 10 минути са нужни, с цел да се задейства действието им. Условията са както при всички мелатонинови артикули - след банкет на таблетката се ляга и се гасят всички лампи!

Валерианът въздейства позитивно при положения на подтиснатост, нервно напрежение и бодърствуване. Намалява главоболието, когато е на нервна почва. Подобрява работата на сърцето, намалява кръвното налягане и понижава ускорения пулс.

Витамин В6 взе участие в биосинтезата на невротрансмитери като по този метод има отношение към развиването на когнитивните функционалности, като мисловни процеси, памет, централизация и така нататък Приет вечерно време успокоява натрапливи и тревожни мисли, смъква напрежението от психическа изтощеност.

2-рата фаза на таблетката обезпечава продължително следено, забавено освобождение (образуване на депо) на мелатонин и съставки от екстракти на пасифлора. След снабдяване на нужната централизация на мелатонин в първата фаза и пускане на етапа на съня, втората обезпечава поддържане на резултатите на веществата 8 часа и обезпечава спокоен сън.

Пасифлората е натурален антидепресант, който се употребява за терапия на тревога и нервна възбуденост. Тя покачва равнището на гама-аминомаслената киселина (GABA) в централната нервна система - невромедиатор, който понижава мозъчната интензивност и има седативен (отпускащ) резултат. На тази база клинични изпитвания потвърждават спад на равнищата на тревога при пациенти, на които им следва интервенция и регистрират възстановяване качеството на съня. И не на последно място: пасифлората е и мускулен релаксант, който работи върху заспиването и продължителността на съня и след тежко физическо натоварване.

3-та фаза в таблетката при Ойоно нощ е обвързван с продължителността на освобождение на дейните съставки на глога и маточината, които работят върху качеството на съня и благоприятстват непрестанен сън.

Глога съдържа над 15 флавоноидни съединения, които имат съдоразширяващо деяние, поддържат естествената циркулация на кръвта и оросяването на мозъка, което е изключително дейно при пациенти със сънна апнея. Намалява възбудимостта на нервната система и още веднъж работи извънредно добре при признаци, свързани с климактериума.

Маточината е естествен сънотворен артикул с изявени седативни качества. Нейния механизъм на деяние, сходно на този на пасифлората, е обвързван с усъвършенстваните резултати върху сигналните пътища на невротрансмитера GABA, а розмариновата киселина в маточината понижава нервната възбудимост.

Маточината укрепва също когнитивните функционалности и забавя невродегенеративни процеси, като разнообразни форми на деменция, включително Алцхаймер. Отразява се удобно върху фокуса, обработката на информация и паметта.

Източник: Phoenix Pharma

способства за качествения ни сън като улеснява бързото заспиване и обезпечава спокоен и непрестанен сън. Таблетките са без резултат на приучване, без глутен и лактоза, веган и за разрастване на цялостен резултат за първокласен сън е нужно най-малко 2-седмичен банкет.

Повече за положителния сън може да прочетете на

Ойоно нощ е хранителна добавка. Не превишавайте целесъобразната дневна доза от 1 таблетка на ден. Да не се употребява като сурогат на разнообразното и уравновесено хранене. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Т222202353/23.6.22

Материалът е квалифициран със съдействието на Phoenix Pharma.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР