Източник на сръбския в. "Курир" обяви, че показното убийство на

...
Източник на сръбския в. "Курир" обяви, че показното убийство на
Коментари Харесай

Сръбската мафия стои зад убийството на Анжело Димов и жена му в ЮАР

Източник на сръбския в. "Курир " разгласи, че показното ликвидиране на българина Анжело Димов, брачната половинка му Незабравка и кучето им в Кейптаун предходната зима е възмездие на сръбската мафия в ЮАР за несполучлив атентат против тартора от подземния свят Иван Джорджевич.

В средата на февруари предходната година двамата бяха открити с огнестрелни рани в главите им в техния дом в южното предградие Бергвилет. Килърите са ликвидирали и кучето им. Неси, брачната половинка на обвинявания в измами с кредитни карти Анжело, се занимавала с произвеждане и доставка на празнични торти за рождени дни и сватби.

Показното им ликвидиране, съгласно осведомител на "Курир ", е възмездие на сръбската мафия в ЮАР за несполучливия атентат против един от босовете й в страната Иван Джорджевич-Жуча през септември 2017 година Сърбинът бил поръчан от българския под земята свят откакто негов доближен откраднал от българите 20 кг кокаин (според някои източници става дума за 50 кг, твърди "Курир "), заяви Канал 3.

В информацията на източника на "Курир " има разминаване на датите на несполучливия атентат против Джорджевич и убийството на българското семейство - съгласно него кървавото възмездие на сърбите пристигнало на идващия ден откакто чужд простреля с револвер Джорджевич, който оцеля. Нападението против Жуча е от септември 2017, а Анжело и Незабравка бяха убити в средата на февруари 2018 година

Ето какво споделя пред "Курир " анонимният осведомител на изданието: "Ден откакто Джорджевич бе тежко ранен покрай Йоханесбург, в Кейптаун бе погубен един от водачите на българския под земята свят в ЮАР, а при стрелбата бяха убити неговата брачна половинка и кучето. Следователите неотложно свързват тези два атентата и считат, че убийството на българина е било отмъщението за опита за очистване на Джорджевич, който бе един от водачите на сръбския незаконен свят ".

Джорджевич бе погубен във вторник, когато двама убийци го причакаха в първокласен жилищен комплекс в Йоханесбург, като изстреляха в него над 20 патрона с автомати. Жертвата позволява съдбовна неточност - откакто подсиления прозорец откъм шофьорското място устоява на изстрелите, сърбинът отваря дясната врата и побягва от блиндирания си "Мерцедес ", и тогава е догонен и завършен от един от маскираните убийци.

Освен него сръбската мафия в ЮАР дава още 5 жертви поради кражбата на кокаина от българските трафиканти в страната, напомня "Курир ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР