Източник на препоръките са европейски и национални граждански групи и

...
Източник на препоръките са европейски и национални граждански групи и
Коментари Харесай

Европейските граждани посочиха пътя за промяна на Европейския съюз

Източник на рекомендациите са европейски и национални цивилен групи и събития, както и полемики в онлайн платформата на конференцията. Конкретните оферти и ограничения са прецизирани в границите на една година от девет работни групи, в това число цивилен организации, органи на Европейски Съюз, национални парламенти, районни и локални управляващи, обществени сътрудници.

Позовавайки се на провокациите, пред които е изправен Европейски Съюз в този момент, в това число войната в Украйна, съпредседателят на конференцията Ги Верхофстад изрази общата позиция, че смяната е нужна, още повече, че посоката ѝ е връщане към заложените в Европейския съюз съществени полезности - „ същинско европейско единение и действителна европейска интеграция, витално нужни за оцеляването на нашия хубав континент ”.

Приетите оферти засягат климатичните промени и околната среда, опазването на здравето, стопанската система, обществената правдивост, мястото на в международните процеси, гражданските права, върховенството на закона, сигурността, цифровата промяна, демокрацията, миграцията, образованието, културата, младежта и спорта.

Голям % от ограниченията са ориентирани към енергийни тактики въз основата на възобновими източници....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР