Източник: фейсбукОпасно за обществото е, когато личностите с голяма власт

...
Източник: фейсбукОпасно за обществото е, когато личностите с голяма власт
Коментари Харесай

Бенатова: Опасно за обществото е, когато личностите с голяма власт търпят разговор само с тези, които харесват

Източник: фейсбук

" Опасно за обществото е, когато личностите с огромна власт търпят диалог единствено с тези, които харесват. Пореден образец за това от през вчерашния ден в Брюксел.
Атанас Чобанов (този, който Гешев унижава обществено във видеото от Брюксел) наскоро скочи против мен, без да ми споделя името, единствено тъй като показах, че " проверяващият публицист " Христо Грозев не е никакъв публицист, а е пощенска кутия на службите, задействана в полза на някои български кръгове, в сихрон с Централно разузнавателно управление на САЩ и/или Комитет за Държавна сигурност (на СССР). "

Това написа в персоналния си профил във фейсбук Миролюба Бенатова.

Ето и останалата част от поста на топжурналистката:

" Изразявала съм противоречие и с тезата на Бивол за убийството на Виктория от Русе като закононарушение против свободата на словото. И е реалност, че тази операция и елементарна неистина, се трансформира в съществена опорна точка на властта против отчетите на Репортери без граница. Вярвам, че грешката, трансформирала се в оръжие против свободните български гласове, е инцидентна. Но това, че постоянно не съм съгласна с Атанас Чобанов, не е причина да си за мълча ехидно в този момент. Целта е всички да отскочат встрани от Чобанов и другите посочени с пръст. Да е ясно, че те са неприятните и с тях не се приказва. Наказани са. Този високомерен метод, демонстративно настъпателен, без никакви отговори, само че с подмятания за компромати, е принуждение.
Показно. Страхуване на останалите, които биха задали сериозен въпрос или биха изразили подозрение към казаното или показаното от прокуратурата. Не, че ги има искащите за рецензии, само че въпреки всичко. Когато бият съперника ти, това не е добре да теб, запомнете го това. Скоро няма да има съперници. И разговори. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР