Изтърпяхме башибозука, ще изтърпим и Шайката. С петвековен стаж по

...
Изтърпяхме башибозука, ще изтърпим и Шайката. С петвековен стаж по
Коментари Харесай

Мариела Нордел Нападна Б. Б. И Ц. Ц. С Коктейли Молотов!

Изтърпяхме башибозука, ще изтърпим и Шайката. С петвековен стаж по самообладание сме! Народ, който мълчи, когато би трябвало да крещи, си заслужава ориста! “, разгласява Мариела Нордел на стената си. И продължи с образец от Швеция, която чудесно познава:

„ Ще дам за съпоставяне една сходна обстановка в Швеция: През 1999 г трансформират законаза общинските жилища и дават право на живущите в тях да ги закупят по държавни цени. В това състояние се оказват 47% от пълнолетните шведи.

Всъщност, “дават право ” не е точният израз, а по-скоро задължават те да го купиш и да се преобразува собствеността в кооперация или си свободен да го напуснеш.

Правосъдната министърка взема решение, че в този апартамент е над 20 години, не желае да го напуща и го купува, както и множеството от останалите 47% пълнолетни шведски жители.

Точно на другия ден пред вратата на дома й не можеше игла да хвърлиш от навалица публицисти, искащи й коментар.

Министърката освен, че не беше направила нищо нелегално, че не беше облагодетелствана с преференциална единствено за нея цена, само че нямаше и различен парцел – това беше единствният й дом…. И все пак, без мнения, незабавно подаде оставка.

Не е зле нашите “политици ” да си напомнят, че са длъжни да съблюдават освен Закона, само че и Етиката, че и Морала!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР