Изслушахме различни експерти в Министерския съвет. За пръв път в

...
Изслушахме различни експерти в Министерския съвет. За пръв път в
Коментари Харесай

Петков: ГЕРБ страдат, че загубиха София и Варна. Падне ли дерогац...

" Изслушахме разнообразни специалисти в Министерския съвет. За пръв път в тази рафинерия ще се опитаме да свалим съветския нефт не до 50%, а на 0%. Между 100 и 50 е елементарно, сред 50 и 0 е рисково. Тази рафинерия в никакъв случай не е работила с 0%. Винаги се смесват другите типове петрол. Нито аз, нито Делян Добрев сме специалисти. Казаха, че в случай че се направи прекъсване на 100% на съветския нефт, софтуерно има една огромна въпросителна. Не се знае дали тези съоръжения ще работят вярно. Това е опит. Ако “Лукойл ” работи с същинско предпочитание това да се случи, 1 март може и да датата. Да кажем, че всички желаеме да спрем средствата към Путин. Ако се случи преди 1 март, има риск да няма дизел по бензиностанциите ", съобщи Петков пред bTV. 

Според Петков ГЕРБ и Движение за права и свободи са желали да заложат капан на държавното управление - в единия вид поставят на масата нереалистичен период, вкарвайки ПП-ДБ в " обединението Путин " дружно с Българска социалистическа партия и " Възраждане ", а в другия се стига до митинги против кабинета поради неналичието на гориво на бензиностанциите. 

" Лукойл ” най-сетне си заплащат целия размер на налозите - 100 млн. на месец. До края на годината се чакат близо 400 млн. доходи. За да имаш по-голяма облага и да плащаш по-високи налози, би трябвало да плащаш по-ниска цена. Те няма да имат тази облага, с цел да заплащат налозите, за които приказваме. Ако няма облага, няма по какъв начин да се заплащат налозите. 100 млн. на месец са две лечебни заведения! И ние се отхвърляме от тези доходи, вкарваме риск в системата, с цел да скочат цените на бензиностанцията, неизясненост дали рафинерията ще работи ", добави Петков. 

" Още не могат да преглътнат, че изгубиха София и Варна. Това е огромният политически проблем ", безапелационен бе Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР