Изследванията показват, че един конкретен вид сок може да е

...
Изследванията показват, че един конкретен вид сок може да е
Коментари Харесай

Учени разкриха при кои болести помага сокът от вишни

Изследванията демонстрират, че един съответен тип сок може да е по този начин сполучлив за здравето, че някои хора настояват, че той на практика има супер качества:
Облекчава болката като аспирина. Той има удивително мощни антиоксидантни качества, както и обилни изгоди в противопоставяне на сърдечните болести.
Вишневият сок успокоява мускулната тресчица.
Плодът и сокът от него се радват на добре заслужена известност. Учените, които го изследват постоянно сипят суперлативи, които човек чака да чуе в здравно шоу, а не от медицински експерти.
Вишните и сокът от тях имат и друга дарба, която може да е изключително потребна за милиони хора с проблеми със съня: Те са натурален източник на мелатонин, хормон, който снижава риска от бодърствуване.
С остаряването, способността на тялото да отблъсква оксидативното увреждане се забавя, оставяйки тялото по-уязвимо на превратностите на възрастта. Изследванията на оксидативния стрес при по-възрастни мъже и дами демонстрират, че сокът от вишни оказва помощ в прекъсването на тези типове промени.
Всички тези проучвания разкриват забележителните изгоди за здравето, свързани със сока от вишни. И откривателите се надяват да открият даже още изгоди. Но и по този начин към този момент има задоволително, с цел да си коства съвсем всеки човек да се любува на тази искряща от жизнеспособност натурална напитка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР