Изследванията не са установили наличие на отровни вещества в организма

...
Изследванията не са установили наличие на отровни вещества в организма
Коментари Харесай

Руски лекар: Няма отрова в тялото на Навални

Изследванията не са открили съществуване на отровни субстанции в организма на рецензия на Кремъл Алексей Навални, който е в реанимацията на болница за незабавна здравна помощ в сибирския град Омск. Това съобщи заместникът на основния доктор на болничното заведение Анатолий Калиниченко, представен от Ройтерс и ТАСС.

" Вероятно диагнозата " отравяне " остава някъде в дълбините на нашето схващане. Не считаме обаче, че пациентът е претърпял отравяне ", сподели лекарят. Той заяви, че към този момент е открита точната диагноза за положението на Навални, само че акцентира, че няма да я огласява пред медиите. За диагнозата са известени брачната половинка и братът на пациента, съобщи Калиниченко, представен от Българска телеграфна агенция. 

Кира Ярмиш, говорителката на Навални, заяви през вчерашния ден, че по време на полет от сибирския град Томск до Москва съветският опозиционер изгубил схващане и самолетът кацнал по неотложност в Омск. Блогърът бил превозен до болница, където е настанен в кома. Съобщено бе, че той е подложен на уред за изкуствена вентилация на белите дробове.

Според Ярмиш Навални, който пил чай в кафене в Томск преди полета за Москва, е бил токсичен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР