Изследователят на теориите на конспирацията Матю Джийн-Марк Джоусеф Родриг смята,

...
Изследователят на теориите на конспирацията Матю Джийн-Марк Джоусеф Родриг смята,
Коментари Харесай

10 места ще оцелеят дори и след края на света

Изследователят на теориите на конспирацията Матю Джийн-Марк Джоусеф Родриг счита, че е разкрил точната дата, на която ще свърши светът съгласно Библията. В „ Откровението на Йоан “, Матю е разкрил откъс, който споделя по кое време с живота на нашата планета ще бъде свършено, написа 10te.бг.

„ И даде му се да приказва с устата си горделиво и богохулно; даде му се власт да действува четиридесет и два месеца “, се споделя в глава 13:5.

В тази част от светото писание откривателят вижда прикрито обръщение на цифрата на звяра и след калкулации, получената дата за завършек на света е… 24 юни 2018 година. Излиза, че математиката и теориите на Родриг се оказват не напълно точни. Меко казано!

До този миг краят на света се е " отлагал " няколко пъти съгласно разнородни пророчества. Земята по този начин и не се сблъска с планетата Нибиру, както се очакваше. Маите също не съумяха да предскажат свършека на човечеството, както и теориите за конфликти с метеорити до този миг не се оказаха истина.

Все отново, в случай че се интересувате от конспирацията и вярвате, че краят в действителност е близо, вестник „ Daily Telegraph “ сформира извънредно потребен лист с 10 места, които ще оцелеят след края на света. За страдание нито едно от тях не се намира на територията на България, само че да се надяваме ще имате време да набележите точната дестинация и да запазите билет за там.

Бугараш, Франция

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Малкото френско градче със 176 поданици, прикрито в Пиренеите, през последните години получи международна известност поради изказванията, че ще бъде единственото оживяло място след края на света. Причините остават много неразбираеми. Според придвижването “Наука за новата ера”, то съставлява “гараж за извънземните”, където те чакат деня, в който ще изоставен Земята, вземайки със себе си прочут брой късметлии от човешкия жанр. Точно по този начин. В опит да избягнат потопа – само че не от вода, а от откачалки от целия свят – мастните управляващи не разрешиха достъпа до планината, както и прелитането на частни самолети.

Шириндже, Турция

Твърди се, че в случай че се намирате в другояче напълно незабележимото селце в Турция, ще преживеете апокалипсиса. Шириндже се смята за недосегаемо, тъй като е отечество на гръцката богиня Артемида, а също по този начин е мястото, от което Мария - майката на Исус се възнесла към небето. Не доста безапелационно доказателство, само че задоволително да окуражи локалните хотелиери да вдигнат цените си цели двайсет пъти през последните години.

Шахтата Келведон

По време на Студената война шахтата Келведон в Есекс, издигната под незабележимо бунгало, е трябвало да защищити хората от нуклеарен армагедон. Забавна табела на бунгалото гласи: “Секретен нуклеарен бункер”. Подземният бункер се намира на цели 38 метра подземен и има място за 600 души зад бронирани порти.

Правителствените военни стаи

Това е под земята комплекс, който е приютявал Британския команден център по време на Втората международна война. Има защитен петслоен обръч от бетон. Днес всеки петък тук са позволени визитите.

Пещерата Крубера, Грузия

С дълбочина от 2191 метра, Крубера, позната още като Вороня – е най-дълбоката пещера в света. Тя бе открита през 1960 година и е единствената позната пещера с дълбочина над 2000 метра. Какво може да ви навреди на такава дълбочина? За страдание не се предлага за дилетанти.

Катакомбите на Париж

Струва ли си да оцелеем, в случай че ще би трябвало да го извършите в това страховито и гнусно подземие? Този под земята град е приютил останките на 6 милиона души, а тунелите и залите му са с дължина 280 километра. Подобни катакомби има и в Рим и Палермо. А почитателите на отвъдното знаят, че за катакомбите се носят какви ли не злокобни истории, разказващи за призраци и демони и други ужасни духовни създания, които стартират да те тормозят сега, в който пристъпиш там.

Боливийското плато

Ако цивилизацията ще загине от пагубни климатични промени, размразяване на ледовете и повишение на равнището на Световния океан, би трябвало да потърсите място, неуязвимо от наводнения. Хималаите също стават, въпреки че е малко студено там. По-добър вид е боливийското плато, най-високото плато след Тибет. То се простира на 3750 метра височина, а постапокалиптичната ви храна сама ще долита във тип на фламинго.

Грийнбриър, Вирджиния

През 1950 година държавното управление на Съединени американски щати е построило подземно леговище под “Грийнбриър”, хотел в Западна Вирджиния. Било е направено за да приюти държавното управление при положение на нуклеарна опасност. Бункерът обаче в никакъв случай не е бил употребен, като се изключи гостите на хотела, които са свободни да го преглеждат.

Тунелите Дракелоу, Уорчестър

Тези тунели се намират под парка Кингсфърд Каунти. Те се простират на 3,5 благи и преди време са помещавали цели общежития, хранилища, работилници, електрическо съоръжение, тоалетни, офиси, а също по този начин и оборудвано студио за Военновъздушни сили. Обектът е закрит през 1990-те и в този момент също е посещаван от туристи.

Африка

Ако се стигне до “Утрешния ден” (разбирайте цунами, трусове или разпукване на земната кора), няма по-сигурен континент от Африка. Тя има минимум земни разломи и съвсем няма вулкани. Ще би трябвало да изберете малко по-голяма височина, тъй че се насочете към Лесото или Етиопските планини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР