Изряден абонат от Първомай стои без ток повече от месец,

...
Изряден абонат от Първомай стои без ток повече от месец,
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Изряден абонат без ток вече месец, причината е нелепа

Изряден клиент от Първомай стои без ток повече от месец, тъй като от енергото отхвърлят да реалокират електромера му.

Божко Атанасов няма ток от 33 дни. Причината – искане на представители на електроразпределителното сдружение да сменят електромерите. Служителите на EVN желаеха да сменят електромерите с нови – такива с отдалечено отчитане. С което аз не съм изключително съгласен”, изясни Атанасов.

Той е изискал неговият подобен да бъде изваден извън до входа на блока, в който живее. Междувременно поставил и катанец на таблото. „ Сложих го, тъй като залових двама чиновници на електроразпределителното сдружение самосиндикално да сменят два електромера и часовника, който сменя цената от нощна на дневна”, изясни потребителят.

С това и блокирал достъпа на оторизираните лица от EVN. Според Крум Косев от сдружението това е нарушаване и е задоволителна причина за прекъсване на електрозахранването. „ Самоволното заключване на таблото е изрично нарушаване на нормативни актове и според нормативните условия това е задоволително съображение за прекъсване на захранването”, изясни служителят на електроразпределителното сдружение.

По случая е направена и инспекция от Районна прокуратура – Първомай. А междувремнно Божко Атанасов задоволява потребностите си от електрическа енергия посредством елемент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР