Изразът съпругът е главата в семейството, а жената е врата“,

...
Изразът съпругът е главата в семейството, а жената е врата“,
Коментари Харесай

Зодиакалните двойки, в които „шеф“ е жената

Изразът „ брачният партньор е главата в фамилията, а дамата е врата “, съгласно астролозите, не е еднообразно годен за всички двойки. Те заявяват, че по знаците на зодиака е допустимо да се дефинира в кои фамилии дамата ще заеме водещата позиция, а мъжът ще ѝ се подчинява без проблем.

Жена Телец и мъж Козирог

Телците са извънредно прагматични и виновни натури, привикнали са да държат всичко под надзор. Тези качества и привички се ускоряват, изключително когато момичето Телец сътвори свое семейство. Тя поема отговорността да ръководи дома и да разпределя бюджета, а Козирогът, който обича да има ред във всичко, драговолно се съгласява с този тип връзки. Със съпругите на други знаци  мъжете Телци не се усещат толкоз спокойни.

Жена Дева и мъж Близнаци

Девите имат извънредно действителен взор върху заобикалящата реалност, икономични са и се стремят да се застраховат със спестявания. Тези дами са привикнали да се грижат за здравето и благосъстоянието на другите, изключително що се отнася до връзките със брачна половинка. Мъжете Близнаци са удовлетворени от опцията да трансферират спомагателните отговорности върху брачната половинка си, защото ще им остане  повече време за техните си работи “.

Жена Лъв и мъж Везни

Огнените Лъвици постоянно вземат обстановката в свои ръце, вземат решения бързо и ясно, което се харесва на ефирните, одухотворени Везни. Господата от тази зодия са уверени, че жена като Лъвицата към момента би трябвало да бъде заслужена, признателни са за всяка минута с нея и са подготвени да поемат доста домашен отговорности, оставяйки на брачната половинка време да взема волеви решения.

Жена Козирог и мъж Риби

Жените Козирог  поддържат къщата в съвършено положение, като в същото време съумяват да изградят кариера и да се ангажират с действия за саморазвитие. В такава връзка брачният партньор Риби се гордее с успеваемостта на брачната половинка си, без да спори и по съвест поема ролята на тога в двойката. Съпрузите-Риби ще станат лоялни слушатели и „ надежден  гръб “ за брачната половинка си.

Както виждате, мъжете в тези двойки по никакъв метод не се усещат употребявани или онеправдани, в противен случай, те харесват позицията си в фамилията и вършат нужното, с цел да има мир и съгласие в къщата. Така в тези фамилии царува обич и ред без да се основава ненужно напрежение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР