Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху е претърпял операция от херния, но

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху е претърпял операция от херния, но
Коментари Харесай

Нетаняху претърпя операция от херния

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху е претърпял интервенция от херния, само че е в чудесно здравословно положение. Това оповестяват от болничното заведение в Йерусалим, в която водачът бил опериран.

„ Процедурата завърши сполучливо. Нетаняху е в схващане, беседва със фамилията си - положението му е съвършено ", декларира изпълнителният шеф на болничното заведение.

Гледната точка на лекар Eйнат Уилф в изявление пред Виктория Петрова

В събота, по време на обикновен обзор, 74-годишният Нетаняху е диагностициран с херния и неотложно бил подложен под упойка, оповестява Си Ен Ен.

Тъй като Израел води война с " Хамас ", вицепремиерът и министър на правораздаването на Израел Ярив Левин застана на мястото на Нетаняху, до момента в който той беше неработоспособен.

" Уверявам ви, че всичко ще премине сполучливо и доста бързо ще се върна на работа ", сподели Нетаняху на конференция в неделя.

Изказването идва от основния комисар по човешките права в Организация на обединените нации

Операцията, състояла се на фона на възобновените договаряния сред Израел и Хамас в Кайро, е втората поред за него след завръщането му на премиерския пост в края на 2022 година. Миналото лято лекари сложиха пейсмейкър в сърцето на израелския министър-председател, с цел да отстранят сърдечен блок.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР