Израелските сили ще продължат започналите през нощта операции срещу тунели

...
Израелските сили ще продължат започналите през нощта операции срещу тунели
Коментари Харесай

Израелският министър на отбраната: Операцията срещу лидерите на Хамас ще продължи до ново нареждане

Израелските сили ще продължат почналите през нощта интервенции против тунели и друга инфраструктура на " Хамас " в линията Газа, както и против водачи на ислямисткото придвижване, съобщи министърът на защитата Йоав Галант, представен от Ройтерс.

" Атакувахме над земята и подземен, атакувахме терористи от всевъзможен сан на всички места. Инструкциите за силите са ясни: интервенцията ще продължи до ново разпореждане ", сподели във видеообръщение Галант. Междувременно израелските военни още веднъж приканиха палестинците да се изтеглят от северната част на линията Газа преди идна израелска интервенция, съобщи Българска телеграфна агенция.

Израел, който твърди, че групировката " Хамас " е разположила свои оръжия и сили измежду цивилното население, приканва жителите на Газа да се реалокират на юг за лична сигурност.

" Това е незабавна военна рекомендация. За тяхна непосредствена сигурност призоваваме всички поданици на северната част на линията Газа и град Газа краткотрайно да се реалокират на юг ", съобщи представителят на военните Даниел Хагари в обществената мрежа " Екс ", представен от Ройтерс.

" Предстоящата интервенция на ЦАХАЛ (Израелските сили за отбрана) има за цел да обезврежда опасността от страна на Хамас точно и интензивно ", добави Хагари.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР