Израелските отбранителни сили (ЦАХАЛ) и разузнавателната служба Шин Бет съобщават,

...
Израелските отбранителни сили (ЦАХАЛ) и разузнавателната служба Шин Бет съобщават,
Коментари Харесай

Израел обяви, че е ликвидирал полицейски шеф от Хамас

Израелските отбранителни сили (ЦАХАЛ) и разследващата работа Шин Бет оповестяват, че ръководителят на службата за вътрешна сигурност на " Хамас " в Джабалия (северната част на Ивицата Газа) е бил погубен при въздушен удар през вчерашния ден, 11 април.

Радуан Мухаммад Абдула Радуан е бил освен шеф на полицията на " Хамас " в Джабалия, където има огромен бежански лагер, само че и действен служащ във военното крило на терористичната формация.

" Радуан е давал заповеди на оперативни служащи на " Хамас " и е отговарял за насочването на въоръжени терористи да поемат контрола над камиони с филантропична помощ в северната част на Ивицата Газа ", се споделя в изказването на ЦАХАЛ.

В него се прибавя, че убийството му " понижава опциите на " Хамас " да нападна и да поема контрола върху филантропичната помощ " в региона на Джабалия.

При различен удар през вчерашния ден са убити Хамед Мохамед Али Ахмед - пълководец във военното крило на " Хамас ", който е отговарял и за вътрешната сигурност в Джабалия, както и още един действен служащ в батальона на терористичната формация в града, настояват от израелската войска.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР