Израелски бижутери създават предпазна маска за лице, струваща 1,5 милиона

...
Израелски бижутери създават предпазна маска за лице, струваща 1,5 милиона
Коментари Харесай

Създадоха най-скъпата маска срещу COVID-19 за 1,5 млн долара

Израелски бижутери основават защитна маска за лице, струваща 1,5 милиона $. Бижутерите споделят, че това ще бъде най-скъпото защитно средство против COVID-19 в света. То е поръчано от клиент от Съединени американски щати, чието име не се оповестява, предава телевизионният канал NTD.

Публикация, споделена от (@fostylen) на Авг 13, 2020 в 2:13 PDT

„ Познаваме този благородник от доста години. Той живее в Съединени американски щати. Той е наш остарял и добър клиент. Той е доста неотразим, разговорлив, доста богат и обича да се откроява “, споделя Исаак Леви, притежател на бижутерската компания.

Маската се създава от 18-каратово злато. То се употребява основно за основаване на бижута, които могат да бъдат наречени творби на бижутерското изкуство. 3600 черни и транспарантни диаманта ще бъдат употребявани за инкрустиране на продукта. Маската ще бъде оборудвана с респиратор, гарантиращ 99% отбрана.

Публикация, споделена от (@manuellanabuco) на Авг 11, 2020 в 4:21 PDT

Върху изработването на бижутерското произведение работят цели 25 майстори. Собственикът на компанията се радва, че имат работа, от която всички в действителност се нуждаят. Той самичък ще достави маската на клиента, а тя ще бъде изцяло приключена през октомври.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР