Израелската армия заяви, че не може нито да потвърди, нито

...
Израелската армия заяви, че не може нито да потвърди, нито
Коментари Харесай

Израелската армия не потвърждава, но и не отрича данните за зверства на Хамас срещу деца

Израелската войска съобщи, че не може нито да удостовери, нито да отреч е ужасяващите известия по отношение на методите, които бойци на " Хамас " употребявали, с цел да убиват дребни деца , съобщи ДПА.

Новинарският канал " Ай24нюз " тази седмица заяви, че към 40 бебета и дребни деца са били свиреп убити от бойци на " Хамас " в гранични региони към Газа. Каналът се базира на израелски боец , по думите на който в кибуца Кфар Аза в Южен Израел терористи са " обезглавили деца и дами ".

Военният представител Ричард Хехт съобщи, че публицисти са били позволени до засегнатите селища и са говорили с бойци там. Той обаче посочи, че те не са публични представители на армията .

Армията към момента не е съобщила формален брой на убитите деца .



" Това, което се случи в кибуц Кфар Аза, е кръвопролитие, при което дами, деца и бебета, както и възрастни хора, са били грубо заклани по метода на деяние на ИДИЛ ", обявиха по-рано тази седмица израелските сили за защита.

Спасители разгласиха в приложението " Телеграм " фотоси от кибуцa Беери. На една от тях се вижда обгореното тяло на дете. На друга се вижд а детска стая със следи от кръв по пода. В друга обява се вижда парамедик, който държи в ръцете си опаковано в чувал тяло с размерите на дете.



Миналата събота бойци на " Хамас " убиха повече от 1200 души в израелски гранични селища и на музикален фестивал. Около 150 души бяха взети за заложници и региона на Газа. Израел отговори на офанзивата с тежки въздушни удари. Здравното министерство на палестинската автономност през днешния ден заяви, че повече от 1200 души са били убити в Газа и към 5800 други са били ранени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР