Израелската армия е поискала от местните власти в Голанските възвишения

...
Израелската армия е поискала от местните власти в Голанските възвишения
Коментари Харесай

Израелската армия е в повишена готовност за евентуално нападение от Сирия

Израелската войска е поискала от локалните управляващи в Голанските възвишения да отворят и приготвят противоракетните убежища поради " необикновени дейности на иранските сили в Сирия " от другата страна на демаркационната линия. Това е било обявено малко преди американският президент Доналд Тръмп да разгласи изтеглянето от нуклеарното съглашение с Иран.

В декларация на израелските сили се споделя, че в региона са били ситуирани отбранителни системи и военни от израелските сили за защита, които са в нараснала подготвеност за нахлуване.

" Израелските сили за защита са подготвени за разнообразни сюжети и предизвестяват, че всяка експанзия против Израел ще бъде посрещната със сериозен отпор ", се споделя още в известието.

Междувременно израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи, че изцяло поддържа " смелото " решение на президента Доналд Тръмп да отдръпна Съединени американски щати от нуклеарното съглашение с Иран. Нетаняху назова договорката " пагубна ".

Преди минути Ройтерс заяви, че американският и френският президент са разговаряли, като и Тръмп и Макрон са удостоверили уговорката си към мира и стабилността в Близкия изток.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР