Израелец е починал тази нощ, след като е бил поразен

...
Израелец е починал тази нощ, след като е бил поразен
Коментари Харесай

Израелец почина от раните си, след като беше улучен от палестинска ракета

Израелец е умрял тази нощ, откакто е бил изумен от ракета, изстреляна от линията Газа към град Ашкелон, оповестиха през днешния ден полицията и медии, представени от Агенция Франс Прес.

60-годишният мъж е бил тежко ранен и е умрял в болница. Други четирима израелци са ранени от палестинските ракети. Палестински бойци изстреляха през вчерашния ден над 250 ракети към Израел, което провокира десетки ответни въздушни удари по цели в линията Газа, а обстрелът наруши едномесечното мъртвило сред враждуващите страни, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП. По данни на израелските военни са починали 5-6 израелски бойци. Палестинската осведомителна организация "Маан " заяви, че са били убити бременна жена и едногодишната й дъщеричка.

Поразени са 120 военни обекти на радикалното придвижване Хамас и "Ислямски джихад " на територията на анклава, заяви пресслужбата на израелската войска, представена от ТАСС. Това са подготвителни бази, цехове за произвеждане на оръжие и тунел, прокопан от "Ислямски джихад " под границата в южната час на Газа, база на морските сили на Хамас и постройка на няколко етажа, където е щабът на военното разузнаване на Хамас.

Последният изблик на принуждение стартира в петък, когато палестински снайперист от "Ислямски джихад " стреля по израелски бойци и рани двама военнослужещи. Израел отвърна с въздушен удар, умъртвил двама членове на Хамас, напомня Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР