Израел твърди, че е открил доказателства, че Иран е обучавал

...
Израел твърди, че е открил доказателства, че Иран е обучавал
Коментари Харесай

Доказателства показват, че Иран е обучавал Хамас как да произвежда и използва прецизно управляеми ракети: Израел

Израел твърди, че е разкрил доказателства, че Иран е обучавал Хамас по какъв начин да създава и употребява точно управляеми ракети — което допуска, че терористичната група е имала обилни усъвършенства оръжейните си качества.

„ Под управлението на Иран сътрудниците на Хамас се научиха по какъв начин да работят и построяват съставни елементи за произвеждане на прецизни ракети и стратегически оръжия “, споделиха израелските отбранителни сили в неделя.

„ Това се показва от откритията на войските на IDF в обект за произвеждане на оръжия, ситуиран в дълъг 100 метра тунел на Хамас, открит в Дарадж Туфа, северна Газа. “

Снимки от обекта за произвеждане на оръжия демонстрират това, което съгласно IDF е ракетен мотор и бойна глава на крилати ракети, основани от Хамас.

Придружаващото видео, оповестено на X, демонстрира по какъв начин бойците на IDF подреждат находките си в дом, който неотдавна бяха обезопасили и който беше цялостен с оръжейни съставни елементи, униформи на Хамас и даже идентификационна карта на Агенцията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР