Израел приветства днес решението на САЩ да излязат от Съвета

...
Израел приветства днес решението на САЩ да излязат от Съвета
Коментари Харесай

Израел одобрява излизането на САЩ от Съвета на човешките права към ООН

Израел приветства през днешния ден решението на Съединени американски щати да излязат от Съвета за човешките права (СЧП) към Организация на обединените нации, упрекнат от Вашингтон в преднамереност към еврейската страна, съобщи Франс прес.

Съединени американски щати оповестиха през вчерашния ден, че напущат основаната в Женева организация, която упрекват в "лицемерие " и в антиизраелски пристрастия. "Израел благодари на президента Тръмп, на държавния секретар Помпейо и на посланичката Хейли за тяхното самоуверено решение против лицемерието и лъжите на така наречен Съвет за човешките права към Организация на обединените нации ", уточни администрацията на израелския министър председател Бенямин Нетаняху в изказване. "През годините СЧП потвърди, че е организация, предубедена и враждебна на Израел, и е станала изменник на задачата си да пази правата на индивида ", се споделя в изказването.

СЧП е основан през 2008 година за поощряване и отбрана на правата на индивида по целия свят, само че неговите отчети постоянно са в несъгласие с целите на Съединени американски щати, отбелязва организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР