Израел обяви днес, че прекратява породило полемика проследяване на мобилните

...
Израел обяви днес, че прекратява породило полемика проследяване на мобилните
Коментари Харесай

Израел спря спорното проследяване на варианта Омикрон чрез мобилните телефони

Израел разгласи през днешния ден, че приключва породило дискусия следене на мобилните телефони, което трябваше да се реализира за следене и на разпространяването на разновидността на ковид Омикрон, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 104
Правителството на премиера Нафтали Бенет бе разрешило потреблението на проследяваща технология, която съчетава местоположенията на носителите на вируса по отношение на близките мобилни телефони, с цел да се дефинират контактните лица.

Тази технология, създадена от специфична служба  за потребностите на контраразузнаването и битката с тероризма, стартира да се ползва за следене на Омикрон на 27 ноември.

Но използването ѝ бе прекъснато поради зародили проблеми през нощта против петък, се споделя в известието на държавното управление.

Преди това израелски съд ограничи обсега на въпросната технология по иск на правозащитници, че тя нарушава персоналното пространство на хората.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 104  Съединени американски щати с нов проект за битка с COVID-19, който не планува локдауни Съединени американски щати с нов проект за битка с COVID-19, който не планува локдауни  Германия: Неваксинираните ще излизат единствено за храна и медикаменти! Германия: Неваксинираните ще излизат единствено за храна и медикаменти!  Инфекционист: С разновидността Омикрон COVID-19 най-вероятно ще се самоунищожи Инфекционист: С разновидността Омикрон COVID-19 най-вероятно ще се самоунищожи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР