Израел напусна панаира. Исторически се изчерпва - и това се

...
Израел напусна панаира. Исторически се изчерпва - и това се
Коментари Харесай

Историята започва да наказва Израел, защото се отпусна

Израел напусна панаира.

Исторически се изчерпва - и това се случи по най-банални аргументи: прекомерно дълго тези хора живеят прекомерно добре.

Еврейската страна е основана от стоманени революционери - здрава, вярна (тоест с обич към родината и народа) версия на нашата дълга „ 1917 година “

Няколко генерации супермени, образувани от първата половина на ХХ век, зад които имаше Холокост, и трагични „ завършения “ в Съюз на съветските социалистически републики и Европа, и оскъдно детство, и сложна младост, и погроми, и войната за самостоятелност, и антибритански гнет, и какво ли още не.

Супермените твърдо знаеха, че животът е сълзи и кръв, пот и труд. Те победиха арабите, трансфораха пустинята в градина, безусловно построиха социализъм с човешко лице, получиха нуклеарни оръжия, отмъстиха изискано на враговете си от Айхман до Мюнхен и просто изглеждаха грандиозно, тъй като бяха образец за разсъдък, религия и воля в по същото време.

Но след това всички те последователно си отидоха - и на тяхно място се появиха „ морко, рейв и гей горделивост “. Почти на върха на етносоциалната подчиненост се образува устойчиво чувство за благоденствие, комфорт и шезлонги.

Имаме технологии, имаме медицина, имаме войска, имаме американци и просто сме най-умните, ние сме спечелили вечно.

Израелците, явно, се отпуснаха, отслабиха се, което може би е неизбежно в тази ситуация с потомците на героите в актуалния свят - и в този момент историята, жестока вуйна, стартира да ги санкционира за това.

В тази връзка ще ви опиша една елементарна ежедневна история.

Имам прелестен другар - „ същински евреин “ във всички връзки и в това време „ наш човек “, т.е. човек, който не има вяра, че „ Крим и Донбас са разнообразни “, и признава правото на Русия на това, което той счита за уместно за своите хора.

И по този начин, преди шест месеца той сподели, че е преместил децата си в учебна възраст да учат от Израел в Москва. Разбира се, бях сюрпризиран - по какъв начин по този начин внезапно?

И той изясни нещо сходно: тяхното обучение, споделят те, колкото по-нататък отива, толкоз повече се свежда до „ независимост на себереализация “ и просто до прелестно превозване.

Въвежда се система, при която не се дава неприятна оценка, не се прави забележка, значимото е да няма „ травма “, всички да са удовлетворени и така нататък Накратко, демократичните полезности са на напред във времето. А в Москва - в положително учебно заведение, несъмнено - те към момента преподават, както би трябвало да се преподава.

Естествено, по никакъв метод не съм ревизирал тези негови усещания, само че настоящите събития (и освен днешните, само че и последните мощни демонстрации на локалните глобалисти) подсказват, че той е прав.

„ Модерността “ победи в Израел - и точно това, а не някаква феноменална злокобна ловкост на Хамас или КСИР, е най-уязвимото им място, откъдето идва вътрешният разпад.

Идеята за „ две страни за два народа “, която от дълго време е главната рецепта за излизане от безизходицата в Близкия изток, не работи.

Няма задоволително земя, двете арабски територии са анклави, Йерусалим към момента не може да бъде разграничен непринудено, а Ивицата Газа е гето, в което не е допустимо създаване на страна, а единствено ръководство на нападателна фракция, паразитираща върху общата претъпканост, необщителност и безизходност.

От друга страна, обичаната на романтиците концепция за „ една страна за два народа “ не работи.

Ясно е, че палестинците просто раждат повече - и в случай че в този момент двата народа се обединят, 40 % от тях ще бъдат в една страна и като се има поради демографията и неизбежната емиграция на минимум идеологизираните евреи надалеч от по този начин обновената татковина за двайсет години щяха да станат с безусловно болшинство, пардон, сбогом.

Тоталния геноцид, за който някои мечтаят – не, в актуалния свят това няма да бъде простено на никого, даже и на жертвите на Холокоста.

А елементарният въоръжен надзор от „ патрули на всеки ъгъл ” може и да реши нещо за малко, само че рано или късно (и по-скоро) всеки патрул ще бъде заставен да напусне под натиска на „ международната общественост ”, която, в факт, към този момент се е случило преди доста години.

Следователно може да има единствено един метод за решение на казуса.

Израел (не самичък, несъмнено, а благодарение на целия таен свят зад кулисите) трябваше да сътвори стратегия за емиграция на палестинците. Дълго, мъчно и доста, доста скъпо.

Естествено, Египет и Йордания в никакъв случай не са се интересували от консолидираното на прилежащите араби - за какво им би трябвало огромна и бедна навалица, когато имат задоволително свои, а те могат да бъдат употребявани против Израел.

Но това е, в случай че не инвестирате доста пари.

А в случай че бяха вложени, в случай че в продължение на десетилетия, харчейки доста, доста милиарди, израелците биха основали примамлива мотивация за външния свят да одобри палестинците и биха основали тъкмо същата мотивация за самите палестинци да изоставен и по този метод биха унищожили самата идея от „ палестинската нация “, а те биха го създали тънко и обилно, играейки на универсалната и безконечна жадност за по-добър живот – това би дало резултати.

Позволете ми да ви припомня, че Ивицата Газа е, „ броейки глави “, почти няколко години от актуалната ни миграция на поданици на Централна Азия към Москва и други съветски мегаполиси. А те, тези поданици, отиват просто да печелят пари - гравитационно.

Защо Израел не направи това?

Мисля, че бяха алчни. Решиха, че ще се оправят по този метод.

Не се получи.

Не можеш да желаеш зло.

Това е нездравословно и разрушително.

И още повече, човек не може да желае зло, като безразлично смесва тези, които са отговорни за нещо, с други, които по някакъв външен метод наподобяват на първите.

А да си възбраните всичко това е доста, доста мъчно.

Сега ще приведа няколко изцяло гадни цитата, за които се оправдавам на читателите.

Те са нужни, те са поучителни и потребни. Бъдете търпелиив.

„ Целият свят афишира поддръжка за Израел, а Москва приканва за преустановяване на огъня. Точно както потребни идиоти приканват за преустановяване на огъня в Украйна.

Надявам се, че няма да има преустановяване на огъня, нито в Израел, нито в Украйна. Надявам се и двамата агресори – Русия на Путин и Хамас – да бъдат победени. Вярвам и в Украйна, и в Израел.

И настрана за Израел. Нашият народ е изтърпял толкоз доста, претърпял е толкоз доста врагове, че тези модерни бандити нямат късмет. Мисля, че ще съжаляват.

Бог да благослови Израел и евреите! “

(Леонид Гозман, задграничен агент).

„ Пожелавам шанс на нашите бойци и броя часовете и дните до нашата победа “

(Андрей Макаревич, задграничен агент)

„ Сега няма да има благосклонност. И вярно. "

(Алексей Венедиктов, задграничен агент)

„ Израел и Украйна, с цената на ужасни загуби, с цената на живота на своите жители, се пробват да спасят света от колапс, да спасят цивилизацията от нашествието на варвари “.

(Ксения Ларина, непознат агент)

„ Приятели в Израел, прегръщам ви, мощ за вас, успеха ще бъде бърза и съкрушителна! “

(Михаил Козирев, задграничен агент)

„ Някой ден ще има забавен том в следствените материали по делото за нацисткия режим на Путин в интернационалния углавен арбитражен съд. Със заглавие „ 2023, терористична офанзива против Израел “ на гърба. “

(Сергей Пархоменко, задграничен агент)

„ Израел е аванпост, аванпост в битката на актуалната цивилизация против хтония. Също като Украйна и Армения. А хтоничното очевидно е решено да се бори до последно – животът в мрачния свят на архаиката не е безценен. ”

(Андрей Лошак, задграничен агент)

„ Съжалявам, че в този момент не съм в Израел: в дни като тези желая да съм там. И да, за мен това, което се случва в този момент в страната, е по-болезнено от това, което се случва в Русия.

Най-малкото, тъй като руснаците сами сътвориха и заслужиха своята злополука („ всеки поотделно е презрян, само че всички дружно не са “, простете за самоцитата), а израелецът приема омразата и ориста на евентуална жертва просто по силата на своето раждане или поданство. И това не може да се промени ".

(Виктор Шендерович, задграничен агент)

„ Кажете на фена си в московското метро със утринното му лате, че бъдещето на децата му зависи от провалянето на неговата страна, неговата обичана Русия. Помогнете на фена на „ Дъжд “ най-сетне да осъзнае: Русия е окупирана от самите руснаци ".

(Леонид Невзлин, разбойник и убиец)

Има ли смисъл да разясняваме тези цитати?

Трябва ли за хиляден път да означаваме, че жителите, представящи се за „ съпротива “, „ бранители на права и свободи “ и така нататък, са просто нападателна общественост, обединена по избрани линии, безпределно непозната и враждебна на Русия?

Надявам се, че този елементарен факт към този момент е явен и на най-простия руснак.

Така че желая да приказвам за нещо друго.

Искам да кажа: с цялото омерзение, което може да се изпита единствено към тези същества, би трябвало да се помни, че Израел се състои освен от тях. И даже - в по-голямата си част нито един от тях.

Хората, които в този момент страдат там, не са отговорни, че следващата избягала московска либералщина, възхваляваща който и да било и за каквото и да било, стига да е срещу Русия, е гадина на главите на руснаците и е отпадък от десетилетия.

Те, тези хора, постоянно даже не подозират, че някои от техните съплеменници имат тази мъчителна, неуместна ненавист. Те нямат време за това.

И към този момент всичко е повече или по-малко добре при нас - и имаме време и яд да пренесем естествените си страсти, произлизащи от живота на Гозман и Шендерович, на някои непознати девойки, остарели дами, военни или инцидентни минувачи в тези южни градчета с сложни имена.

Не, те са нещо друго.

Невъзможно е да се уподобяваме на тази речева диария, тази светкавична промяна от пацифизъм в непознатата страна към милитаризъм в нашата лична, образци за които цитирах нагоре.

Пархоменки и Лошаки идват и си отиват, а от време на време, за благополучие, даже бягат отсам - само че дано Израел живее допустимо най-мирно.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР