Израел и Сирия размениха ракетни удари, няма данни за пострадалиПрочетете

...
Израел и Сирия размениха ракетни удари, няма данни за пострадалиПрочетете
Коментари Харесай

Израел и Сирия размениха ракетни удари, няма данни за пострадали

Израел и Сирия размениха ракетни удари, няма данни за потърпевши
Прочетете още
Израелските сили за защита са нанесли удари против цели в Сирия в отговор на ракетен обстрел против територията на Израел.

Шест сирийски ракети са били изстреляни тази нощ против Голанските възвишения. Две са " минали на израелска територия ", като една от тях е била прехваната. Израелският отговор е бил ориентиран против база на сирийската войска, радарни системи и артилерийски постове. Сирия носи отговорност за всички дейности на нейна територия и няма да бъдат позволени каквито и да е опити за нарушение на израелския суверенитет, акцентират в изказване от израелските въоръжени сили.

Сирийски медии оповестиха за гърмежи в покрайнините на столицата Дамаск. От министерството на защитата показаха, че сирийската войска е дала отговор на израелските офанзиви и е свалила няколко израелски ракети. Вследствие на ракетните удари има материални вреди, само че няма данни за потърпевши.

Новите ракетните удари ускоряват напрежението в района, след офанзивите против Израел от Ивицата Газа и Ливан през последните дни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР