Израел беше изправен пред нарастващ натиск от европейските си съюзници

...
Израел беше изправен пред нарастващ натиск от европейските си съюзници
Коментари Харесай

Обединеното кралство, Германия и Франция призовават Израел да постигне „устойчиво прекратяване на огъня“ в Газа

Израел беше изправен пред възходящ напън от европейските си съдружници по отношение на филантропичната цена на офанзивата му против Хамас, до момента в който Обединеното кралство, Германия и Франция ускориха апелите за преустановяване на огъня в Газа.

Призивите в неделя за пауза в боевете от трима от най-близките съдружници на Израел пристигнаха, когато израелски протестиращи приканиха премиера Бенямин Нетаняху да контракти друго съглашение за освобождение на заложници с Хамас, въоръжената формация, която управлява обсадения крайбрежен анклав.

Израел стана очевидец на някои от най-значимите си демонстрации от експлоадирането на войната на 7 октомври, откакто армията му призна в събота, че е застреляла и умъртвила трима израелци, които развявали бяло знаме и се предполагало, че са избягали от плен на Хамас в линията.

„ Трябва да създадем всичко допустимо, с цел да проправим пътя към стабилно преустановяване на огъня, водещо до резистентен мир “, споделиха външните министри на Англия и Германия Дейви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР