Изпусната работа и този хаос, на който обричат хората, това

...
Изпусната работа и този хаос, на който обричат хората, това
Коментари Харесай

Борисов: Изпусната работа и този хаос- това се нарича успех на служебното правителство

Изпусната работа и този безпорядък, на който обричат хората, това се назовава триумф на служебното държавно управление. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националното общо заседание на Жени- ГЕРБ за избор на ново управление, представен от " Фокус ". „ Сутринта чух евродепутат, който на два пъти употребява термина, че Брюксел изнудва България с Плана за възобновяване. Шантажира – още по-лошо. Значи този евродепутат, изпратен от Българска социалистическа партия, който е от персоналното обграждане на Румен Радев, два пъти в предаване упреква Брюксел. Аз се надявам Европейска комисия да спре да шантажира тези хубави хора. Спрете да шантажирате Радев, бе хора! Той го споделя по националната телевизия, единствено изтъквам. Не знам за какво и какъв е този шантаж “, съобщи той.
„ Увеличението на цените на тока на свободния пазар е 300%. Как ще се оправи зеленчукопроизводството. Освен цената на тока, цената на желязото се подвигна с 200%, значи довиждане строителство. Ще видите какво ще стане с пазара. Увеличението на газ 160%,
дървен материал със 100%, дърва за огрев – 80%, хранителни артикули и олио – 40%. Изпусната работа. Това се назовава триумф на служебното държавно управление. Този безпорядък и това, на което обричат хората “, добави Борисов.
„ 240 депутати, плюс цялата администрация и Кацаров вървят без маски в Народното събрание и издават заповеди народът да върви с маски, а те богоизбраните вървят без маски. После желаят Народното събрание да има престиж, а вие ще се издушите тук с маски “, съобщи той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР