Изправят пред съда известния айтоски бизнесмен Цветан Пенев, по прякор

...
Изправят пред съда известния айтоски бизнесмен Цветан Пенев, по прякор
Коментари Харесай

Изправят пред съда бизнесмена Цецо Шоколада, спипан с кокаин

Изправят пред съда известния айтоски предприемач Цветан Пенев, по прякор Цецо Шоколада, написа "Флагман ", цитирайки чудесно осведомен източник. Срещу 40-годишния мъж, който се занимавал с телекомуникации в Бургас, е импортиран обвинителен акт за държане на наркотични субстанции.

През септември месец следва да бъде планувано разпоредителното съвещание в Районния съд в Бургас.

Припомняме, че Цецо Шоколада бе арестуван след дълга гонка с ченгетата и сирени на кръговото придвижване до магазин „ Метро” при входа на Бургас. Тогава той пътувал от Айтос към морския град с лекия си автомобил Пежо.
След обширно претършуване на френското возило, в чантичката на предприемача били открити 4 хиляди лв. и пакетче с бяло прахообразно веществото – кокаин, към грам и половина, евентуално за персонална приложимост.
Пенев тогава отказал проба за алкохол и наркотични субстанции, поради което по-късно бе санкциониран с 2 000 лв. и остана без шофьорска брошура за 2 години. Справка посочила, че айтозлията имал няколко досъдебни производства за шофиране в нетрезво положение.

По време на ареста Шоколада не оказал никаква опозиция и умерено разговарял с униформените. Цветан обяснил, че се прибирал от София със своя приятел.

По пътя Шоколада оставил приятеля си Данчо, по прякор Качето, в Айтос. Двамата били много близки, познавали се още от детството. После Шоколада траял към Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР