Изправени сме пред търговска война, каза руският премиер Дмитрий Медведев,

...
Изправени сме пред търговска война, каза руският премиер Дмитрий Медведев,
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Новите санкции на САЩ срещу нас е прелюдия към търговска война

Изправени сме пред комерсиална война, сподели съветският министър председател Дмитрий Медведев, съобщи ТАСС.

Не желая да разясня решението на администрацията на американския президент Доналд Тръмп. "Ограниченията, които счита да наложи Вашингтон, обаче са последната крачка пред комерсиална война ", сподели ръководителят на федералното държавно управление в Москва пред служащи и чиновници в естествен резерват в източната съветска област Камчатка.

По думите на министър-председателя глобите, които са ориентирани против основни браншове на съветската стопанска система, имат следната цел. "Определени кръгове се пробват да принизят нашата роля и да ни отстраняват от международната политика и стопанство. Тези опити обаче ще ударят на камък ", безапелационен бе той.

Съединени американски щати взеха решение да наложат ограничавания против Русия във връзка със случая Скрипал. Бившият полковник от Главното разследващо ръководство на Москва Сергей Скрипал и щерка му Юлия Скрипал бяха открити при започване на март в безсъзнание в Англия. Британското следствие твърди, че двамата са били отровени с създадено в Русия вещество "Новичок ". Москва отхвърля тези изказвания.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР