Изправени сме пред предизивкателство, което ще променои света. Призовавам ГЕРБ

...
Изправени сме пред предизивкателство, което ще променои света. Призовавам ГЕРБ
Коментари Харесай

Дариткова: Да подкрепим ветото, не е време за политиканстване и ежби

Изправени сме пред предизивкателство, което ще променои света. Призовавам ГЕРБ да поддържа ветото. Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова по време на разискването на президентсткото несъгласие върху текстове от Закона за изключителните ограничения.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1991
Демаркационните линии бяха начетани точно от президента. Няма по какъв начин да забравим по какъв начин смъкна доверието си от държавното управление, споменът за ироничните забележки също е ослепителен. Подкрепихме предлагането на Българска социалистическа партия, с цел да може Законът за изключителните ограничения да бъде признат, посочи тя.

Правната комисия поддържа единомислещо ветото на президента

Изправени сме пред невидима опасност - ковид. Сеетът на следващия ден ще бъде различен. Не е време за политиканстване и ежби. Сега е време за решителни ограничения и целта би трябвало да е запазване на живота. Трябва да сме съпричастни с всички, само че най-много с тези, които са на първа линия и тяхната задача е да спасят повече човешки животи, съобщи тя, като още един път прикани депутатите да поддържат ветото.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1991  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР