Изправени сме не само пред здравна криза, но и пред

...
Изправени сме не само пред здравна криза, но и пред
Коментари Харесай

Радан Кънев: Изправени сме пред свирепа икономическа криза

" Изправени сме освен пред здравна рецесия, само че и пред „ свирепа икономическа рецесия “, по тази причина би трябвало да бъдат подхванати бързи ограничения в помощ на дребния и междинния бизнес, съобщи евродепутатът Радан Кънев в изявление за bTV.
Що се отнася до здравната рецесия, нямаме различен избор, с изключение на прецизно да съблюдаваме ограниченията на щаба, който е основан да се оправи със обстановката и носи отговорност за това, сподели Кънев и означи, че по време на война не може да има два щаба, визирайки самодейността на основния прокурор Иван Гешев за основаване на такава конструкция.
„ Когато водиш война, не можеш да имаш два щаба “, безапелационен е евродепутатът.
Също по този начин „ героизмът е на фронтовата линия “, само че войната се „ печели в тила от стопанската система “, счита Радан Кънев, съгласно който страната ни би трябвало да вземе незабавни ограничения в помощ на бизнеса по сходство на Франция и Германия.
Гръбнакът на българската стопанска система е дребният и междинен бизнес, а не олигарсите, за които приказва министър председателят, съобщи Кънев, който желае бързи ограничения за дребните бизнесмени.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 23 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР