Изпратихме старата година, похапнахме добре покрай коледните празници, и ето

...
Изпратихме старата година, похапнахме добре покрай коледните празници, и ето
Коментари Харесай

Как да сме на плюс и през празничния януари

Изпратихме остарялата година, похапнахме добре около коледните празници, и не щеш ли месец януари още веднъж е тук и предлага нова порция от събирания и мотиви за честване, които по-един или различен метод, още веднъж би трябвало да отпразнуваме или отразим. Дори и да не познаваме някой Иван или Йордан, имените дни в първия месец от годината следват един след различен, тъй че все ще се откри някой с името Антон, Атанас или пък Евтим, за който би трябвало да приготвим великодушна вечеря или да купим празнични артикули като вино и бонбони, с които поименно да им честитим.  

Изпълненият с имени дни месец януари изисква от нас да търсим хранителни артикули, които да се отличават както с качество и прохлада, по този начин и с отлични цени.
Lidl се включва в международната акция Veganuary
Lidl се включва в международната акция Veganuary, която въодушевява да се въздържаме от използването на скотски храни през първия месец...
Прочети повече
Независимо дали ще приготвим вкусна вечеря или ще подаряваме характерен подарък, всичко което пазарим има опция да ни излезе на плюс.  

Защо вместо единствено с една кутия бонбони за именничката Валерия (21.01) да не я зарадваме и с спомагателни шоколадови мъфини, които могат да ни излязат за жълти стотинки, стига да използваме приложението Lidl Plus и неговата промоционална оферта Купон+.

 Или пък за радостно празнуващия Григор (25.01), който е скъп фен на сухите виновност, и на който можем да приготвим апетитни средиземноморски разядки за 1 ст. с вкусните италиански багети, намиращи се в магазините на веригата? 

Всички ползватели на мобилното приложение Lidl Plus, които търсят апетитни дарове или артикули за почерпка, могат да се възползват от януарските четири равнища на офертата, при която се натрупат суми с всяка покупка във веригата, без значение от закупените артикули. Всяко равнище дава опция за още атрактивни предложения - определени артикули на стойност 1 стотинка или отстъпки от крайната сума при последващо извършване на покупки. Така да вземем за пример на първо равнище в Lidl Plus, при постигане на сума за покупки в размер на общо 60 лева, клиентите получават Купон+ в приложението, с който имат опцията да закупят сладки произведения на атрактивната цена от 1 стотинка. Следващите три равнища оферират даже по-големи понижения на определени артикули и асортименти.  
23 цивилен плана в цялата страна ще бъдат финансирани в четвъртото издание на „ Ти и Lidl за по-добър живот “
Лидл България ще поддържа 23 плана на цивилен организации в 27 обитаеми места в цялата страна в четвъртото издание на самодейността...
Прочети повече
Приложението Lidl Plus и неговото пестящо допълнение Купон+ откриват пред нас опцията да пазарим от обичаните си артикули в Lidl, като в това време можем да се сдобием и с спомагателни отстъпки или дарове за нашите най-обичани хора или именници - по този метод пазарим, подаряваме и пестим в едно! Повече за приложението Lidl Plus и отстъпките в допълнението Купон+ може да откриете тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР