Изпратихме 2021 г., но в нея останах събития, за които

...
Изпратихме 2021 г., но в нея останах събития, за които
Коментари Харесай

Звездните скандали през 2021 г.

Изпратихме 2021 година, само че в нея останах събития, за които дълго се приказва и ще продължи да се приказва. Когато става дума за света на шоубизнеса, не се мина без шумни кавги, провокирали дълго полемики и наводнили обществените мрежи с мнения. Ето кои бяха най-запомнящите се.

Интервюто на принц Хари и Меган Маркъл

Безспорно това бе освен телевизионното събитие на годината, само че и най-големият скандал, минал оттатък границите на кралския двор.

Херцогът и херцогинята на Съсекс седнаха пред Опра Уинфри за прям диалог, в който засегнаха тематики като расизма в Бъкингам, самоубийствените мисли на Меган и неспазените обещания на членовете на кралското семейство към двойката.
 Снимка 521900
Източник: GettyImages

Попечителството на Бритни Спиърс

Съдебната драма на певицата с татко й продължи цели 13 години, с цел да стигне до по този начин упования край през ноември 2021 година Изпълнителката съумя да събере сериозна поддръжка както от редица известни персони, по този начин и от потребителите на обществените мрежи.

А в хода на делото станаха известни скандални детайлности за това какво е претърпяла Бритни в последните години, в които безусловно не е имала контрол върху личния си живот. Забрани за брак, прецизен надзор над вземането на противозачатъчни, стеснен достъп до финансите и какво ли още не - певицата със сигурност има още доста какво да ни опише.
 Снимка 537477
Източник: GettyImages

Криси Тейгън и интернет тормозът

Съпругата на Джон Леджънд е много дейна в обществените мрежи и обича да споделя с почитателите си какво ли не - от обичаните си предписания до спонтанния аборт, който претърпя. Но преди няколко месеца Криси изчезна от Интернет, а по-късно се върна с опрощение в отговор на обвиняванията против нея в кибер тормоз, които й насочиха няколко души.

Тейгън си призна, че е оставяла отрицателни мнения и че знае, че това не е било вярно. Тогава е била изгубена и по тази причина си го е изкарвала на другите, само че в този момент към този момент си е взела поучения от всички свои неточности дейности.
 Снимка 527556
Източник: GettyImages

Алек Болдуин и гибелта на снимачната площадка

Нелепият случай несъмнено бе една от най-коментираните тематики на предходната година. Смъртта на Халина Хътчинс провокира безчет въпроси, доста от които към момента са без отговор.

Актьорът се снабди с няколко обвинявания, правосъдният развой продължава, а Болдуин е безапелационен, че не е натискал спусъка и няма виновност. Сега остава да забележим какво ще реши и съдът.
 Снимка 551332
Източник: GettyImages

Травис Скот и фестивалът Astroworld

На 5 ноември над 50 хиляди души се забавляваха с рапъра в Хюстън, Тексас. Тъжната равносметка обаче е за 10 починали и десетки ранени. Докато органите на реда се опитваха да изяснят какво тъкмо се е случило се появи даже версия за мъж, който е инжектирал умрелите с незнайно вещество.

Скот пък отнесе гнева в обществените мрежи за това, че не е прекратил присъединяване си, с цел да предотврати нещастния процес на събитията - както са правели не един и двама изпълнители през годините. В своя отбрана той съобщи, че даже не е схванал какво се е случило и предложи огромни компенсации на фамилиите на жертвите. Не се размина обаче се повдигнатите няколко обвинявания, по които съдът ще си каже думата.
 Снимка 552723
Източник: GettyImages

Сексуалният живот на Арми Хамър

Напоследък разкритията за полово принуждение, свързани с името на една или друга известна персона, не са особена изненада. Но това, което чухме за артиста от някогашната му половинка, напряко ни шокира.

Хамър освен бе упрекнат в обезчестяване, само че и стана ясно, че е писал извратени известия, в които признава, че си пада човекоядец. Актьорът отрече да е упражнявал полово принуждение, само че поради разкрития загуби няколко кино функции и към този момент несъмнено всички гледат на него с друго око.
 Снимка 516232
Източник: GettyImages

Зейн, Джиджи и Йоланда Хадид

От тях не го чакахме, признаваме си. Изпълнителят и моделът нееднократно са се разделяли през годините, в които имат връзка, само че този пък го направиха с огромен скандал - въпреки и да разбрахме за него не от самите тях.

До медиите стигнаха изказванията, че Малик си е позволил да посегне на тъща си. Наложило се е даже полицията да се намеси и той се е сдобил с обвинявания, които сложиха край не само на имиджа му на положително момче, само че и на връзката му с Джиджи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР