Изповедта на една възможно най-почернена майка разплака приятелите и близките

...
Изповедта на една възможно най-почернена майка разплака приятелите и близките
Коментари Харесай

Ужас без край за семейството на убития Ангел: Скъпо мое детенце, днес трябваше да празнуваме твоя 22 рожден ден

Изповедта на една допустимо най-почернена майка разплака приятелите и околните на убития й наследник.

Жестокото ликвидиране бе осъществено на 29 септември 2023 година по здрач в Пазарджик, пред дома на момиче, другарка на Ангел.   Ангел Здравков бе наръган от 18-годишния Никола, а като претекст проверяващите още първоначално допускаха ревнивост, защото по време на трагичния случай Ангел е изпращал своя другарка, с която обвинения Никола Райчев имал по-рано взаимоотношения. 

" Точно преди 22 години на днешната дата 07.03, в същото дъждовно и студено време, се роди едно русо сладко бебе. Първата рожба за мама и тате, първото  внуче за бабите и дядовците, първият племенник за вуйчо и чичо, първото бебе за два рода. Щастие, благополучие и единствено благополучие.

Скъпо мое детенце, през днешния ден трябваше да честваме твоя 22 рожден ден. Трябваше отново всички да сме щастливи, трябваше да видя най- прелестната усмивка с най-прекрасните трапчинки и с най-заразната смеховка.

Но уви, един палач реши друго, прекатурна и задраска фантазиите и живота на всички.

Мило мое детенце,само в случай че знаеш,колко доста ми липсваш. 

Всичко бих дала да те видя единствено за момент, да те прегърна единствено за момент, да те усетя единствено за момент.

Единственото което ми остава е да се надявам, че където и да си, в този момент си добре. Дано отново да си благополучен, нека отново да си ухилен и да радваш всички които са към теб. Честит звезден рожден ден,скъпо мое детенце!

Така ще те запомня, ухилен и прелестен! ", изповяда душата си във " Facebook " майката Михаела Здравкова. 

По-малката сестра на Ангел, Данислава Здравкова, също означи звездният рожден ден на убития си брат в групата " Справедливост за Ангел ":

" Един от най-любимите ми дни настъпи! За жал към този момент е черен за мен! Честит рожден ден, Бате!

Вече не мога да ти пожелая да си жив и здрав, не мога да ти пожелая да изживееш живота си с лекост! Сега, се постанова да се надявам да си на по-добро място, усмивката и смехът ти да са същите! Няма ден, в който да не мисля за теб и за прелестните ни моменти дружно! Да те изгубя, бе най-голямата ми болежка! Вече не ми остава нищо, с изключение на да очаквам някой ден още веднъж да мога да те прегърна! 

Скъпи Бате, ти беше един от дребното хора, на които гледах като на образец за подражателство! Ти беше прекомерно млад, прекомерно благ и прекомерно добър, с цел да ни напуснеш толкоз рано! Нека бъдеш в сигурност на небето! В моите молебствия и пожелания си жив,така че почивай в мир!

Обичам те абсолютно! ", написа Данислава. 

В края на предходната година фамилиите и приятелите на убития невъзмутимо от различен юноша 21-годишен Ангел Здравков от Пазарджик и на грубо убития отново от свои връстници 24-годишен Димитър Малинов от село Цалапица затвориха дружно пътя Пазарджик-Пловдив в следващ опит за търсене на обективни за тях присъди за убийците на отишлите си без време младежи. Към митинга се включиха и близки на починали в произшествия младежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР