Изповед, която спира дъха, направи любимия на цяла България водещ

...
Изповед, която спира дъха, направи любимия на цяла България водещ
Коментари Харесай

Настръхваща изповед! Сашо Кадиев проговори за духа на баща си: Стоях изкривен на масата

Изповед, която стопира дъха, направи обичания на цяла България водещ Александър Кадиев в предаването „ 120 минути ” на Светослав Иванов. Кадиев описа, по какъв начин 20 минути е усещал духа на татко си в себе си.
Пред водещия Светослав Иванов Кадиев показа много персонални неща за починалия си татко. „ Интересуваше се от доста неща, доста любопитен човек. Беше деятелен човек. От ден първи в никакъв случай не е работил за някой различен. Едно от първите му инициативи, когато е бил младеж, е отглеждал гъби в мазето на блока и след това ги е продавал.
В зората на демокрацията правеше реклама, значки, фланелки, по едно време правеше майонеза „ Евро “, на майка, с нейния лик “, разкри той.
И призна какво налудничаво нещо му се е случило, до момента в който е бил на отмора с годеницата си в Италия.
„ Не съм го разказвал на никого до момента. Точно на годишнината от гибелта му, 27 юли, с моята избраница Ива бяхме в Милано. Седнахме на едно ресторантче до катедралата в центъра. Поръчах си няколко неща, които баща обичаше, да му ги нарека, той обичаше доста сладко, лимончело… Да си хапва. В момента, в който на масата пристигна тирамисуто и аз забодох една лъжица и си я сложих в устата, внезапно духът на баща се всели в мен, настани се дружно с мен.
Тялото ми се блокира, в продължение на 20 минути не мога да мръдна от стола. 20 минути бях в контакт с татко ми, всички мемоари ме връхлетяха, започнах да рева и да се дръзвам. Всички хубави и неприятни моменти минаха като на лента.
И някак си през шепот, молебствия и диалог с татко ми, до момента в който ядях това тирамису, претърпях това обединение. За първи път ми се случва, бях толкоз благополучен. 20 минути стоях килнат на масата. Усетих ги като един момент “, призна той.
Мина седмица от оня финален, прочувствен ефир и в този момент, като влязох в гримьорната, ми стана прочувствено. Това са доста хубави неща, тук се случиха всички хубави неща в този интервал. Намерих си мястото, открих си гласа, станах съвсем експерт, сподели Кадиев, който 12 години ме водещ на предаването „ Преди обед ” с Деси Стоянова.
„ Фрапира ме реакцията на публиката, откакто разгласих, че не напущам. Не съм очаквал, че дотам тези хора са ме заобичали, били са с мен и изричат своето страдание, че няма да сме дружно към този момент. След признанията в обществената мрежа, които получих, си дадох сметка, че не е било на вятъра “, призна артистът.
На въпрос какво ще прави оттук насетне, Кадиев шеговито съобщи: „ Безработен съм, който желае да ме подкрепя, ще пусна сметка в интернет “. Но след това напълно съществено показа за новите провокации, които го чакат в театъра.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР