Изпитвам много големи съмнения, че изтеклият запис е бил случаен.

...
Изпитвам много големи съмнения, че изтеклият запис е бил случаен.
Коментари Харесай

Христанов: Имам много големи съмнения, че изтеклият запис е бил случаен

Изпитвам доста огромни подозрения, че изтеклият запис е бил инцидентен. Така заместник-министърът на земеделието Иван Христанов разяснява през днешния ден в Плевен записа от съвещанието на парламентарната група (ПГ) на " Демократична България ", който беше публикуван през вчерашния ден, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ако приемем в действителност консервативната или отрицателната догадка, че вървим към предварителни избори, може да се окаже в понеделник, че това е най-реалистичната оценка, тогава в действителност става най-важно какъв ще бъде съставът на идващото Народно заседание и какъв вид коалиция ще може да излъчи то ", акцентира зам.-министърът.

Христанов добави, че в случай че се стигне до предварителни парламентарни избори, този път няма да се приказва единствено за битка с корупцията, а установяването на конституционно болшинство, което да докара до триумф правосъдната промяна. " Трябва да гоним болшинство, което да осъществя правосъдната промяна в цялостния ѝ обсег и дълбочина ", счита Иван Христанов.

На въпрос какви са прогнозите му за представянето на Политическа партия в един иден избор, зам.-министърът сподели, че има вяра, че имат силите за 90-100 мандата.

Иван Христанов разяснява и разкритите корупционни практики в Българската организация по сигурност на храните като подчертава върху Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", където, по думите му, " уцелихме задкулисието право в сърцето ". Той акцентира, че до дни се чакат отчети от инспектората на Министерството на земеделието и вътрешния одит за злоупотреби при потреблението на инсинератори в страната, посредством които са източвани милиони левове от държавния бюджет.

Заедно с Иван Христанов в конференцията участваха и народните представители от Политическа партия Стоил Стоилов и Иван Манев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР