Изпитах цялата палитра от емоции, на които човек е способен,

...
Изпитах цялата палитра от емоции, на които човек е способен,
Коментари Харесай

Камелия: Цели 15 години се борих да стана майка! Изпитах и това да се намразя, да завиждам

„ Изпитах цялата палитра от страсти, на които човек е кадърен, само че не се отхвърлих ”, откровена е певицата
„ Цери 15 години се борих да стана майка ”, показа Камелия преди дни в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. И преди хитовата певица е признавала за болката и провокациите, през които е предходна, даже допълнително детайлности. Сега, към този момент сбъднала фантазията си, Камелия единствено маркира персоналната си история, с цел да вдъхне кураж на над 150 000 двойки у нас, за които знае, че водят същата нелека борба.

Камелия счита, че първият проблем у нас е демографски и посочи компликациите, през които хиляди би трябвало да преминат, с цел да станат родители. Системата не работела в тяхна изгода и имало всевъзможни пречки, с които се сблъсквали. Защо, запита Камелия, българи, които желаят да станат родители, би трябвало да минат през такива компликации – да пътуват в чужбина, да бъдат лъгани, отхвърляни, третирани като второкласен хора, с цел да осъществен фантазията си. Мнозина се разочаровали, отказвали се, даже пропадали, пропивали се и посягали на живота си. Затова, че се усещат негодни да станат родители. Тези усещане Камелия добила като водеща на предаване преди години, в което нееднократно се разглеждала тематиката за пътя на хората с репродуктивни проблеми. Така че певицата е наясно освен със статистика, само че и с редица неразрешени към момента у нас проблеми. Даде и образец – жена, преборила заболяване, само че защото лекуването изисквало унищожаване на детеордния орган, не може да стане майка у нас. „ Има генетичен материал, само че няма физическата дарба към този момент за това, че е оживяла да стане майка ”, сподели русокоската и акцентира, че напълно покрай нашата граница сходни проблеми са позволени.

Не по-малко тежка бе и битката на хитовата певица да стане майка. В продължение на 15 години Камелия опита всичко, с цел да сбъдне фантазията си, като мина през доста премеждия – физически и душевен. Проблемът при нея не бе обвързван със забременяването, а с износването на плода. Това е повода звездата да преживее няколко аборта. Един от тях бил с близнаци. Малко преди рождения си ден тя била принудена да вземе решението да приключи бременността си. „ Опитах всичко, дадох максимума от себе си ”, разкри Камелия и при Николаос. Пътят й към това да стане майка бил обвързван с доста загуби, очаквания и болежка. Изпитала и наслади на моменти, само че били къси, и много разочарования. „ Изпитах и това да се намразя, да изпитвам завист, може би цялата палитра от страсти и усеща, които човек е кадърен, само че не се отхвърлих ”, сподели Камелия.

Тя по този начин и не разкри по какъв начин се е случило нейното знамение . Както е известно, певицата всеки път е била надалеч от концепцията с обичания й Цветин да осиновят дете. А сурогатното майчинство у нас е неразрешено със закон. Затова бе огромна изненада за всички, когато Камелия разгласи, че най-накрая е станала майка. Това се случи точно на Великден тази година. Певицата, която този януари чества 52-рия си рожден ден, разгласява фотография с бебето в обществената мрежа. Чак по-късно станаха ясни полът и името му. Камелия и обичаният й Цветин се радват на момченце, което се кръстили Баян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР