Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов изпрати писмо на главния

...
Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов изпрати писмо на главния
Коментари Харесай

Сарафов с писмо до главния прокурор на Узбекистан след екстрадицията на осъдения за двойното убийство пред дискотека Соло

Изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов изпрати писмо на основния прокурор на Узбекистан Нигматилла Йулдошев, в което показва задоволеност от равнището на съдействие сред правоохранителните институции на двете страни, изключително по линия на интернационалната правна помощ, оповестиха от прокуратурата.

(*Вижте във видеото фрагменти от екстрадицията на осъдения за двойното ликвидиране пред " Соло " )

На 1 март Илиян Тодоров, наказан на пожизнен затвор за убийството на младежите Кирил Въжаров и Васил Александров на 18 април 2009 година покрай дискотека „ Соло “ в София, беше върнат в България от Узбекистан.

„ За българската прокуратура отбраната на законността и главните права на всички жители е главен приоритет и в тази тенденция разчитаме на дълготрайна и ползотворна взаимна работа “, написа Сарафов.

В писмото той прави оценка високо професионализма, изключителната подготвеност и действеност на прокурорите от Узбекистан.

Борислав Сарафов се срещна с родителите на двамата младежи Кирил Въжаров и Васил Александров, оповестиха още от прокуратурата.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР