Изпълняващият длъжността губернатор на окупационните власти в Херсонска област Владимир

...
Изпълняващият длъжността губернатор на окупационните власти в Херсонска област Владимир
Коментари Харесай

Окупационната власт в Херсон: Ще стигнем до Одеса и Измаил!

Изпълняващият длъжността губернатор на окупационните управляващи в Херсонска област Владимир Салдо съобщи, че информацията, че украинските войски ще стартират контранастъпление, е подправена. Той приказва пред тържествено заседание във връзка деветата годишнина от Кримската пролет.

Модерните укрепления, издигнати в Херсонска област, няма да разрешат на украинските въоръжени сили да доближат Крим при положение на контраатака , убеден е Салдо.

" Искам да разсея лъжата, че киевският режим от ден на ден се пробва да убеди кримския и херсонския народ, че те (украинците, бел.ред.) ще преминат в контранастъпление. "

Руският окупационен шеф показва, че в последните няколко месеца са построени най-модерните укрепления, а имат и Днепър , който е доста сложен за превъзмогване. Изградена е и цялата система за ръководство. Затова и той гледайки линията на прикосновение е уверен, че няма да бъде разрешено на врага да влезе на полуострова.

" Повярвайте ми, никой в никакъв случай няма да стигне до Крим ", съобщи Салдо.

Салдо напомня и визитата си в Крим през 2014 година в навечерието на референдума, когато " всички мислели, че зад Крим с Русия ще се обединят и Херсонска, Николаевска и Одеска област " .

" Но за жалост, това не се случи ", отбелязва Салдо, само че въодушевява с заклинателна фраза: " Ще си върнем Херсон, ще стигнем до Николаев, Одеса и Измаил. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР