Изпълняването на сексуалните фантазии е не само много възбуждащо, но

...
Изпълняването на сексуалните фантазии е не само много възбуждащо, но
Коментари Харесай

Сбъднете сексуалните си фантазии

Изпълняването на половите мечти е освен доста възбуждащо, само че и доста удовлетворяващо. Освен това е превъзходен метод да разнообразите своя полов живот.

Имате ли полова фикция, която желаете да се трансформира в действителност? Ако отговорът е „ да “, би трябвало да я споделите на своята половинка по подобаващ метод. Захвърлете терзанията и бъдете откровени. Само това е методът да ревизирате ще получите ли утвърждение от вашия сътрудник. Много постоянно престрашаването да споделите полова фикция води точно до нейното реализиране.

Сексуалната връзка е също толкоз значима, колкото връзката, обвързвана с други тематики във връзка с връзката.
Сбъдване на полови мечти, в случай че обичате да играете игри
Карти със полови мечти: Напишете всичките си мечти, свързани със секса – всяка върху обособена карта. Нека и вашият сътрудник направи същото. След това разменете картите си и ги отделете в две обособени купчини – такива, които бихте пробвали и такива, които не са по ваш усет. По този занимателен метод под формата на игра ще можете да изберете кои секс мечти да сбъднете.

Измислете си приказка: Това е занимателна игра, в която имате опция дружно с половинката си да измислите дружно своята обща полова фикция. Първият стартира история и споделя в продължение на 20 секунди, по-късно другият човек продължава историята в продължение на 20 секунди. Идва ред на първия сътрудник и така нататък Нека всеки от вас направи по 3 включвания и вижте каква секс история ще сътворите дружно и дали ще желаете да я извършите в действителност.

Разиграйте известна секс сцена от филм: Изборът е напълно ваш коя да бъде сцената, дали да се придържате тъкмо към нея или пък да вкарате и импровизация.

 Добави изложение
Сбъдване на ролеви полови мечти
Много хора имат полови мечти, включващи присъединяване на характерни персонажи – здравна сестра, началник, полицай/ка, състезател, учител/ка, БДСМ и така нататък Опитайте по ваше предпочитание. Колкото по-убедително влечете в определената роля, толкоз по-истинско ще се усеща преживяването.
Сбъдване на полови стремежи, в случай че търсите тръпка
Правете секс на открито: Разбира се, внимавайте къде тъкмо, тъй като концепцията да бъдат „ хванати “ може да е възбуждаща за някои хора, само че в реалност това би трябвало да бъде избягвано.

Флиртувайте с чужд: Отидете на бар по настрана с колегата си. Нека единият от вас стартира да флиртува с изцяло чужд. Същата вечер или друга разменете функциите си. За някои хора да виждат, че половинката им е мечтана от различен човек може да бъде доста възбуждащо.

Добавете още един човек: Сексуалните мечти за тройка са едни от най-често срещаните. Ако и двамата сътрудници еднообразно желаят сходен сюжет, сбъднете го. Някои двойки даже избират да вършат секс с друга двойка – каквото и носи наслаждение, стига всички забъркани да имат предпочитание за него.

Снимайте се: Докато вършиме секс, може да заснемете част от протичащото се и по-късно да го гледате дружно. За най-голяма сигурност, по-късно изтрийте записа.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР