Изпълнителят на прочутия хит за Васко Жабата – Ангел Павлов,

...
Изпълнителят на прочутия хит за Васко Жабата – Ангел Павлов,
Коментари Харесай

Феновете плачат: Васко Жабата слиза от сцената

Изпълнителят на фамозния шлагер за Васко Жабата – Ангел Павлов, слиза от сцената.



Това разгласи пред „ Телеграф “ ръководителят на оркестър „ Камчия “ Борис Иванов. Певецът и музикантите са имали последно взаимно присъединяване на женитба във Варна на 20 август, когато ги е уведомил за решението си.

„ Той към този момент е на 52 година и желае повече да си почива, по тази причина се отдръпна от оркестъра. Това беше след последното изявление, което дадохме за NOVA. Така е решил, ние нищо не можем да създадем. Той си работи като корепетитор на танцовия състав в едно учебно заведение във Варна и ще продължи да се занимава единствено с това “, съобщи Борис Иванов, който е огромният наследник на създателите на оркестър „ Камчия “ – Мария и Иван Иванови.

„ Звънях му през вчерашния ден, че го търсят от сръбската телевизия за изявление, само че ми би отвод, а не ми върна позвъняване по-късно “, добави издателят на най-актуалния шлагер „ Комбайна вършачка “ Марин Маринов. Той също показа, че в един от последните им диалози Ангел Павлов му е загатнал, че желае да слезе от сцената.

„ Каза, че доста се тормози от тази неочаквана супер известност, която го връхлетя. Не желае към този момент и по сватби да върви да пее. Сподели ми също по този начин, че желае към този момент да се пенсионира в учебното заведение, където работи и да си живее умерено. Затова и отхвърли посещение в най-гледания музикален канал – Пинк тв “, описа още Маринов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР