Изпълнителското изкуство също има своите тайни и млного млади певци

...
Изпълнителското изкуство също има своите тайни и млного млади певци
Коментари Харесай

Откритие 2020 с он-лайн уъркшоп за млади певци

 Изпълнителското изкуство също има своите секрети и млного млади артисти  в своето развиване търсят по какъв начин да се усъвършенстват. Фестивалът " Откритие “ в своето 29-то издание ще даде опция на младите вокалисти от България и чужбина да научат повече за певческите секрети on-line и от вокален урок с джаз-певицата Александрина Симеон.

Александрина е академични учител по пеене и интерпретация от години. Тя е от български генезис, и въпреки че от шестгодишна живее с родителите си – музиканти в немския град Аусбург не е губила връзка с българските си корени. След като съвсем цялата ѝ фамилия се занимава професионално с музика, за Александрина не е мъчно да избере пътя си – стартира с цигулка, продължава с класическо пеене, след това задълбочава знанията си в джаза при Хариет Луис, Санди Патън и Карън Едуардс. Започва участията си в джаз обединения в Аусбург и Мюнхен, прави концерти в Германия, Австрия и Швейцaрия, взе участие в разнообразни телевизионни продукции. Александрина Симеон е и музикален възпитател, преподава в Аусбург и в университета в Инголщад. Пее на една сцена с Njamy Sitson, Wolfgang Lackerschmid, Gerd Dudek, Ryan Carniaux, Benny Brown, Andrej Bielow, Rhani Krija, Lilly Maiski, Szimanowski-Quartett и други. Едно от главните ѝ занимания е композирането за нейния уърлд джаз състав " Александрина Симеон Квинтет “. С музикантите от него тя е гостувала  два пъти на джаз-фестивалите в Банско, както във Варна. Накоро Александрина Симеон дружно с пианиста Даниел Марк Еберхард  представиха  концерт предаван   “на живо " ( live streem) от Германия.

В  свободният  он-лайн уъркшоп в границите на " Откритие2020 "  с Александрина Симеон бихте могли да взе участие и да се включат млади артисти този петък 18 септември от 20ч., посредством платформатa ZOOM на следната връзка:

Discovery 2020 Workshop with Alexandrina Simeon

18.Sep.2020 08:00 PM Sofia

Enter Zoom-Meeting:

Meeting-ID: 824 336 9030

Code: 998840
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР