Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудиърд ще отговаря за

...
Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудиърд ще отговаря за
Коментари Харесай

Уудуърд ще продължи да има тежката дума за трансферите в Юнайтед

Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудиърд ще дава отговор за прехвърлянията в клуба и през това лято, откакто е взел решение по този начин чаканото предопределение на състезателен шеф да бъде отсрочено във времето.

Според " Дейли Майл " фактически е имало диалози с някогашните играчи Рио Фърдинанд, Дарън Флетчър и Патрис Евра, чиито имена бяха спрягани за новата позиция. Засега обаче от тях по-скоро се търси мнение за набелязаните играчи и възможното съставяне на трансферен комитет, за който медиите на Острова загатнаха още преди месец.

Мениджърът Оле Гунар Солскяер и неговият помощник Майк Филан ще имат дейна роля при идентифицирането на трансферните цели, като пълномощия ще имат и основните скаути Джим Лоулър и Мик Корт. Уудуърд обаче може да наложи несъгласие върху всеки трансфер.

Според " Скай спортс " назначението на нов състезателен или механически шеф може да не се забави, само че това няма да промени упомената към този момент конструкция, съгласно която се вършат прехвърлянията.

Рио Фърдинанд съобщи, че има интерес от това да стане първият състезателен шеф в Манчестър Юнайтед, само че първо клубът би трябвало по-конкретно да дефинира какви ще са пълномощията и отговорностите на индивида, който ще заеме тази служба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР