Изпълнителният комитет на Международната федерация по вдигане на тежести (МФВТ)

...
Изпълнителният комитет на Международната федерация по вдигане на тежести (МФВТ)
Коментари Харесай

Адвокат: Руснаците забъркаха лъжа за наказание на българските щанги

Изпълнителният комитет на Международната федерация по повдигане на тежести (МФВТ) в профил България от присъединяване във всевъзможни интернационалните надпревари за една година поради неплатената санкция от 500 хиляди $. 

Тази информация беше публикувана от организация ТАСС. Оказа се обаче, че руснаците ни забъркват в неистина. Това твърди юрист Радостин Василев, който се занимава с делата на родната федерация по повдигане на тежести. Той даде пояснение по проблема и успокои, че българските състезатели ще вземат участие на идното през ноември международно състезание в Съединени американски щати, написа Блиц.

" Информацията е безспорна небивалица. След две извоювани каузи против IWF в КАС и две анулирани санкции от 500 000 $, сега Българската федерация по повдигане на щанги води трето дело, поради трети опит на IWF да наложи санкция, този път в размер на 250 000 $. IWF постанова тези санкции на българската федерация поради 11-те позитивни резултата на българските щангисти от преди повече от 2 години, само че не съумява да ни накаже законно и да аргументира наказването към този момент два пъти. Тепърва ще има явяване в Лозана по това трето дело и решението ще е дефинитивно. Малко евентуално е да има решение преди Нова година. Решение за изваждане на нашата федерация за 1 година сега не може да бъде наложено от IWF, тъй като обжалването на санкцията от 250 000 $ в КАС стопира осъществяването на решението. Към момента България е на международно състезание в Съединени американски щати през ноември! ", изясни Радостин Василев.



Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР