Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз утвърди Красимир Балъков за

...
Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз утвърди Красимир Балъков за
Коментари Харесай

Официално: Красимир Балъков е новият национален селекционер

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз утвърди Красимир Балъков за нов старши треньор на националния тим на България – мъже. Наставникът на Етър (Велико Търново) ще поеме „ лъвовете “ след края на уговорките на клубния му отбор в Първа лига и ще води селекцията още в юнските европейски квалификации против Чехия и Косово. В щаба на именития полузащитник влизат Йончо Арсов, Станислав Генчев, Калоян Чакъров, както и спортният анализатор Иван Стоилов.

„ Изключително съм благополучен, че едно от най-големите имена в спортната ни история се обвърза дълготрайно с националния тим. За мен е чест и горделивост, че точно Красимир Балъков ще поведе отбора към европейските финали през 2020-а “, съобщи президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

От своя страна новият селекционер благодари за доверието на управлението на БФС и дефинира поста като голямо предизвикателство. „ Силно се надявам, че с общи старания ще допринесем за атрактивен жанр на игра и в действителност имам вяра, че той може да бъде сполучлив “, разяснява Балъков.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР