Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов говори пред

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов говори пред
Коментари Харесай

От Армията: Не искаме повече този човек да свири на ЦСКА! Недопустимо е

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Филип Филипов приказва пред репортерите след дуела с Локомотив (София), приключил 1:1 на стадион " Българска войска ". Шефът на " алените " съобщи, че управлението на клуба ще пусне публична тъжба против основния арбитър Драгомир Драганов и не желае последният да управлява повече срещи на отбора.
 ЦСКА - София изпусна дузпа и две точки на ЦСКА - София изпусна дузпа и две точки на " Армията " в борбата за купата
" Искам да заявя формалната позиция на управлението на ЦСКА. Знаехме какво ще бъде съдийството, още когато видяхме нарядите за този кръг. Ще пуснем публична тъжба, желаеме този човек повече да не свири мачове на ЦСКА. Това беше неприемливо! Поздравявам момчетата, 90 минути се борихме, търсехме успеха, създавахме положения. 
 Сектор Сектор " Г " с фантастично пирошоу
Много спирания имаше, раздробяване на играта, очевадна дузпа на Брадли не беше дадена. Не се сещам за друга обстановка, при която съдията да го викнат на VAR - стадионът е видял дузпата, VAR е видял дузпата, само че той не я дава, това значи е преднамерено ", съобщи някогашният бранител пред медиите. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР