Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков е категоричен, че няма

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков е категоричен, че няма
Коментари Харесай

Пламен Марков: Няма криза в ЦСКА, не сме абонирани за победите

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков е безапелационен, че няма рецесия на "Българска войска ". За такава се заприказва след загубата от Берое през уикенда. От дуела със старозагорци насам треньорът Люпко Петрович атакува играчите, почитатели му желаеха оставката и всичко това се случи на фона на приключването на сагата с придобиването на активите на банкрутиралото сдружение.

Заговори се, че сърбинът е бил с готова оставка на срещата си със притежателя Гриша Ганчев в понеделник, само че в последна сметка получи нов избор на доверие. И съгласно Марков всичко това не издава първи проблясъци на рецесия в тима.

"Не считам, че има рецесия. Да, изоставаме с точките, само че шампионата е дълго. Защо сме изгубили от Берое? Това е съревнование, футболен мач, непредвидима игра. Можеш да спечелиш и да загубиш. Не сме абонирани да печелим всеки мач. Ако беше по този начин, щеше всички да прибират доста пари, в случай че играят тото ", разяснява Марков пред "Меридиан Мач ".

Той отхвърли да приказва за декларацията на почитателите, които желаеха оставките на основния управител Стойчо Стоилов и треньора Люпко Петрович с оправданието, че не е осведомен с нея.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР