Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира лансираната идея

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира лансираната идея
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Много клубове могат да изпаднат от професионалния футбол

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разяснява лансираната концепция за efbet Лига с 18 тима. Шефът на " алените ", който е с икономическо обучение, прикани да не се избързва с разновидностите. " Ситуацията е комплицирана и никой не би могъл да каже по кое време ще се възобновят шампионатите, в случай че изобщо бъдат възобновени. Ние сме изпратили документално нашата позиция. Заставаме твърдо зад " феърплея " и в случай че има опция да се доиграе даже и част от шампионата, сме зад този вид. Какъв ще бъде форматът за идващия сезон е в компетенцията на БФС.

Според мен не би трябвало и да се избързва. Не се знае по кое време ще завърши всичко. Има огромна възможност и доста клубове да не съумеят да стартират в професионалния футбол. БФС не би трябвало да прави компромис с процедурите по лицензирането, видяхме какво се случи тази година във Втора лига, имам предвид тимовете на Верея (Стара Загора), Поморие, Спартак (Плевен).

За опцията за формат с 18 тима чух за първи път през днешния ден от вашата медия. Това би бил най-безболезнения сюжет за всички - тимовете, които са в зоната на изпадане от efbet Лига, както и за тимовете в битката за третото място във Втора лига - Локомотив (София) и Монтана. Според мен би било хубаво Монтана и Локомотив (София) да са в елита, тъй като са клубове с обичаи и имат фенска маса. Особено Локомотив го заслужава, тъй като започнаха на чисто от най-ниското равнище след банкрута на тима ", сподели Гьонов пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР