Изпълнителният директор на Суворово Гавраил Гавраилов изрази задоволство от победата

...
Изпълнителният директор на Суворово Гавраил Гавраилов изрази задоволство от победата
Коментари Харесай

Шеф на Суворово: Победата срещу Спартак е престижна

Изпълнителният шеф на Суворово Гавраил Гавраилов изрази удовлетворение от успеха над Спартак с 2:1 за Купата на аматьорската лига и най-много от това, че са я постигнали без една дузина титуляри. Гавраилов, обаче посочи, че за тях шампионатът не е приоритет.

Ето какво съобщи за „ Петел ” Гавраил Гавраилов:

„ За нас купата на АМФЛ не е приоритет, а опция за спаринги, още повече че тази седмица по стратегия почиваме в Трета лига – Североизточна група.

По една или друга причина не можехме да разчитаме на съвсем цялостен тим състезатели: централните бранители Станислав Иванов и Теодор Кирчев, Даниел Венков, Марин Сираков, Любомир Михалев, Николай Илиев, Никола Василев, Георги Станчев (Гонзо) и Костадин Иванов (Марата). Смятаме че всички ще са на линия за идващия ни мач, който е още веднъж против Спартак, само че за състезание на 21 октомври. Радващо е обаче, че тези, които играха в този мач, се раздадоха, съблюдаваха тактическата дисциплинираност и демонстрираха, че може да се разчита на тях във всеки един миг, в това число и двете момчета от юношите ни младша възраст, които взеха присъединяване в срещата.

Вярно е, че през по-голямата част от срещата се бранихме и варненци владееха самодейността, само че такава беше тактическата ни сграда. Доволни сме, че когато изостанахме в резултата, успяхме да реагираме съответно и да го обърнем в наша изгода. Нормално по-късно още веднъж се затворихме и не допуснахме равнене. Въпреки безразличието ни към този шампионат и крайния излаз от срещата, не може да отречем, че това въпреки всичко е влиятелна победа, поради противника, който отстранихме. Наясно сме обаче, че идната седмица против Спартак заряда, залога и мача ще са напълно други.

Относно претенциите на Спартак за анулиран гол, мисля че е станало някакво неразбирателство, защото футболисти от Спартак, които бяха зад вратата, споделиха, че топката е тупнала половин метър пред, а не зад голлинията. Ако и това не е задоволително, има запис, който би разсеял подозренията към обстановката. ” 

Съставът на Суворово: Неделчо Добрев, Никола Арнаудов, Данаил Борисов, Никола Найденов, Милен Стефанов, Георги Бомбов, Живко Бояджиев, Светослав Павлов, Костадин Хараламбиев Иванов, Александър Чукански (68 - Илия Илиев), Христо Димитров (89 - Кристиян Кръстев).

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР